![helm :helm:](./images/smilies/helm.gif)
a tak apropo napędów od passata by nie podeszły z belką?
Moderatorzy: G0 Karcio, BARANMC1, VIP
No nie wiem... front spokojnie można kupić na ebay'u, tylko przez ostatni kilka miesięcy ceny podskoczyły dwukrotnie, ale to szczegół... w PL przecież też można kupić, a więc nie przesadzajmy z frontami... ciężej kupić zdrowy silnik 1H, teraz spokojnie też na dwa miałbym namiary do kupienia, ale ciężko o igłę... poza tym nie musi być od razu 1H, większość i tak miała PG.pawel23sruba pisze:wiem gdzie możesz kupić silnik 1H, front ciężej,
No czyli parę bardzo drogich elementów miałeś z głowy. To ogołocone Rallye z allegro to inna sprawa. No ale przecież nie ma co gadać. Jak ktoś chce odbudowywać Rallye na igłe musi mieć dużo $$$. No chyba, że małymi krokami przez 5 latxxMAXIMxx pisze:Ja nie jestem przesadnie bogaty i udało mi się odbudować Rallye ze stanu do złomowania... nie zmienia to faktu, że nie musiałem dokupywać tak istotnych elementów dla rallye jak środek, front czy silnik... w dodatku też mam 1H... ale też do remontu.
Ale pitolisz, od jakiego czasu chcesz mieć Rallye? I nie masz nawet budy. Kup tą z allegro, przynajmniej będziesz już coś miał na początek, poza jakimiś tam fantami, które nazbierałeś.... Jak nie masz siana, to na konkretny egzemplarz i tak na razie nie będzie Ciebie stać... Gdybym ja chciał mieć bardzo bardzo Rallye, a nie miałbym kasy na kupno lepszego egzemplarza, brałbym to z allegro bez zawachania. W takim projekcie pośpiech wskazany być nie musi... Skąd wiesz jaki będzie stan twojego portfela za rok, dwa?!Pozdrpawel23sruba pisze:ps. zapomniałbym dodać, jestem typowym przykładem zaczynania projektu bez pieniędzy, więc jak ktoś będzie coś robił to niech się zastanowi wcześniej
Tak, dzisiaj się dowiedziałem właśnieTAZ pisze:On ponoć ma rallye tylko nikomu nie chce pokazać.
Moim zdaniem szeroka stal nie pasuje do Rallye ani trochę.xxMAXIMxx pisze:btw: widział ktoś kiedyś Rallye na szerokiej stali? Tak się zastanawiam nad nowymi felami...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości