[mk5] 2,0 TDI by GiGi - Jack Daniels Edition
Moderator: G0 Karcio
Z tymi lampami to jakiś żart 1100zł za dwie zewnętrzne lampy i wg aso te wewnętrzne na klapie mają zostać seryjne .
Golfa już nie ma... W sobote byłem w Rumii i auto zostało u tapicera. Sławek - właściciel firmy Maff - wszystkie moje pomysły wywrócił 180 stopni i wspólnymi negocjacjami doszliśmy do takich wniąsków:
Fotele całe w jednolity brąz, cała góra auta (słupki od połowy + podsufitka ) która była na szaro będzie obita czarnym takim pluszo-welurem żeby całą uwage oglądających skupić na fotelach a nie rozpraszać niepotrzebnymi akcentami na dachu. A na fotelach wypalanka napis Jack Daniel's na górze oparć na wysokości ramion (po łuku), a na oparciach wypalanka z jakimiś akcentami z życia Jacka Danielsa lub życia jednej butelki Jacka lub czegoś... To jest jeszcze w fazie projektów.
Takie VT sobie walnąłem żeby uchwycić samą kolorystyke wnętrza. ( starałem się osiągnąć najbardziej brązowy jak to możliwe... słabo mi to wychodziło )
a drugi to już tak na szybko wstawiłem fotele od scirocco... bo docelowo takie będą na przodzie.
Golfa już nie ma... W sobote byłem w Rumii i auto zostało u tapicera. Sławek - właściciel firmy Maff - wszystkie moje pomysły wywrócił 180 stopni i wspólnymi negocjacjami doszliśmy do takich wniąsków:
Fotele całe w jednolity brąz, cała góra auta (słupki od połowy + podsufitka ) która była na szaro będzie obita czarnym takim pluszo-welurem żeby całą uwage oglądających skupić na fotelach a nie rozpraszać niepotrzebnymi akcentami na dachu. A na fotelach wypalanka napis Jack Daniel's na górze oparć na wysokości ramion (po łuku), a na oparciach wypalanka z jakimiś akcentami z życia Jacka Danielsa lub życia jednej butelki Jacka lub czegoś... To jest jeszcze w fazie projektów.
Takie VT sobie walnąłem żeby uchwycić samą kolorystyke wnętrza. ( starałem się osiągnąć najbardziej brązowy jak to możliwe... słabo mi to wychodziło )
a drugi to już tak na szybko wstawiłem fotele od scirocco... bo docelowo takie będą na przodzie.
Dziś zawiozłem tylny zderzak do przerobienia. Koleś od spawania plastików stwierdził że chyba mnie pogięło że ten schodek co jest między zderzakiem a dokładką z tyłu chce usunąć, bo się raczej nie da. Powiedziałem że widziałem już podobne projekty na gładko tyłu i mówie że się tam dało więc myśle że Pan sobie też poradzi. To powiedział że się zastanowi i myśle że coś wyczaruje . A teraz grzebiąc na necie znalazłem gładki tylny zderzak z włókna do kupienia :p... więc to co gładkie widziałem to chyba jednak nie były spawane oryginały tylko kupine laminaty... hehe, ciekawe czy magik da rade
- stepniak.p
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Co myślicie o takim pomyśle? Za tą beczką schowany cały sprzęt, skrzynka z głośnikami skierowana w stronę oparć, Do dwóch kraników od wewnątrz podpięte dwie buteleczki jacka co by leciało co trzeba, boki bagażnika gładkie i za obszyciem schowane te moje owalne głośniki a na podłodze bagaja ułożyć jakoś fikuśnie ze dwie trzy buteleczki i je podświetlić... oczywiście nie tylko no7 ale np gentelmana czy single barrela jacka.
Zamawiam lampy z tej aukcji co Szarix podał ( - podzięował - ) . Ktoś chętny? Zawsze to na przesyłce taniej.Szarix pisze:na ebay można je dostać za TYLE Więc nie jest aż tak tragicznie
- Majk-i
- Użytkownik
- Kontakt:
Według mnie napisy dać na zagłówkach a na otwartym podłokietniku postawić butle i 2 szklanki! Lub przerobi podłokietnik jakoś żeby butelka i szklanki były w nim położone
Ostatnio zmieniony śr lut 03, 2010 21:11 przez Majk-i, łącznie zmieniany 2 razy.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=59101 --> MK IV (sprzedany)
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=184840&start=15 -->Caddy
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=194757&postdays=0&postorder=asc&start=0 ---->A3
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=184840&start=15 -->Caddy
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=194757&postdays=0&postorder=asc&start=0 ---->A3
ale u mnie nie ma takiego podłokietnika... coś tam może powstanie ale na pewno nie taki ori podłokietnik.
A butelki Jacusia i szklanki będą na potęge to już będzie dalsze modzenie, więc przy fotelach narazie ich nie rozkminiam.
Nie wiem ile z tego wyjdzie ale chciałem za przednim podłokietnikiem ( i do niego też przymocowany by był ) zrobić stolik taki pół wiszący gdzie właśnie by był jacek + 2 szklanki. Ale to narazie moje gdybanie bo nawet nie wiem jak się sprawa przedstawia zamontowania takiego czegoś w tym miejscu
A butelki Jacusia i szklanki będą na potęge to już będzie dalsze modzenie, więc przy fotelach narazie ich nie rozkminiam.
Nie wiem ile z tego wyjdzie ale chciałem za przednim podłokietnikiem ( i do niego też przymocowany by był ) zrobić stolik taki pół wiszący gdzie właśnie by był jacek + 2 szklanki. Ale to narazie moje gdybanie bo nawet nie wiem jak się sprawa przedstawia zamontowania takiego czegoś w tym miejscu