to powodzeniashowtime pisze:Chyba znalazlem swoj ideal
MK4 Variant 1,9 TDI by OEMTUNING.PL | Auto na sprzedaż!
Moderator: G0 Karcio
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Cóż, modzenie ku V6 czas najwyższy rozpocząć
Przednia dokładka V6 w drodze, będzie na jutro.
W tym tygodniu pójdzie jeszcze zamówienie na dokładkę do tyłu od V6-tki
(taka jak na zdjeciu powyzej).
Umówiłem się juz takze przeróbkę końcówek wydechu na takie, jak w projekcie powyżej.
Będą dwie okrągłe, niezależne od siebie końcówki z nierdzewki, tak aby pasowały do nowej dokładki.
Narazie ze względu na kiepską pogodę dokładki pozostaną czarne, jak tylko zrobi się cieplej to pójdą w kolor.
Trwają jeszcze poszukiwania daszka, takiego jak na wymarzonym projekcie, jednak nie mogę w Polsce takiego znaleźć.
Na Allegro znalazłem tylko taki, ale zdjęc jest mało, poza tym jakoś mi on nie leży...
http://moto.allegro.pl/item882042600_vw ... enowy.html
Jak Wam się podoba obrany kierunek modów "V6 Style" ?
Przednia dokładka V6 w drodze, będzie na jutro.
W tym tygodniu pójdzie jeszcze zamówienie na dokładkę do tyłu od V6-tki
(taka jak na zdjeciu powyzej).
Umówiłem się juz takze przeróbkę końcówek wydechu na takie, jak w projekcie powyżej.
Będą dwie okrągłe, niezależne od siebie końcówki z nierdzewki, tak aby pasowały do nowej dokładki.
Narazie ze względu na kiepską pogodę dokładki pozostaną czarne, jak tylko zrobi się cieplej to pójdą w kolor.
Trwają jeszcze poszukiwania daszka, takiego jak na wymarzonym projekcie, jednak nie mogę w Polsce takiego znaleźć.
Na Allegro znalazłem tylko taki, ale zdjęc jest mało, poza tym jakoś mi on nie leży...
http://moto.allegro.pl/item882042600_vw ... enowy.html
Jak Wam się podoba obrany kierunek modów "V6 Style" ?
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
fajne końcówki ma BARTOL z R32 uderz do niego bo wyglądają extrashowtime pisze:Umówiłem się juz takze przeróbkę końcówek wydechu na takie, jak w projekcie powyżej.
[size=84][color=navy][b]Volkswagen Klub Polska #822#[/b][/color][/size]
- BLIND
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Już nie mavwbartus pisze:fajne końcówki ma BARTOL z R32 uderz do niego bo wyglądają extra
Ex Mk3: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=161&t=91211
Ex 20 Jahre GTI TDI by BLIND: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 4#p5543644
Ex 20 Jahre GTI TDI by BLIND: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 4#p5543644
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Dzieki panowie
Karpik polecam Tobie calosc V6
Koncowki z R32 sa zbyt duze. Musza byc dokladnie takie jak na moim projekcie juz zalatwione.
Karpik polecam Tobie calosc V6
Koncowki z R32 sa zbyt duze. Musza byc dokladnie takie jak na moim projekcie juz zalatwione.
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
szczep, powiedzmy ze gleba na deser jak juz wszystko zostanie zakonczone zgodnie z planem.
Czesc pierwsza zrealizowana. Dokladka z przodu juz na pokladzie. Teraz czekam na tylną, a w przyszlym tygodniu przeróbka wydechu
Lakierowanie tak jak mowilem dopiero na wiosne... Ciezko spasowac bylo V6-tke i i tak jest krotsza troszke po bokach niz zderzak... nie wiem czemu tak jest.
Oczywiscie wloty wyciete
Czesc pierwsza zrealizowana. Dokladka z przodu juz na pokladzie. Teraz czekam na tylną, a w przyszlym tygodniu przeróbka wydechu
Lakierowanie tak jak mowilem dopiero na wiosne... Ciezko spasowac bylo V6-tke i i tak jest krotsza troszke po bokach niz zderzak... nie wiem czemu tak jest.
Oczywiscie wloty wyciete
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---