mowisz o osłonie z której wychodzą kanały na nawiewy na morde ? na srodek i po bokach ?? i to bede mial juz po jej sciągnieciu na wierzchu klape ?jeryk10 pisze:Guti wystarczy ze odkrecisz tunel od biegow i musisz odkrecic za tunelem oslone ktora jest poloczona z srodkowymi kratkami pod radiem Ta oslona jest przykrecona na dwie plastikowe srubki M6 Po wyciagnieciu tego masz klape na widoku i mozesz sie przyjzec czy ma ta gabke cala
kurde wymienialem deche.. to nie chciało mi sie robic nagrzeniwcy.. a miałbym wsystko jak na dłoni.. a teraz człowiek kur...uje sam na siebie
to jeszcze zebym był pwny.. czyli tylko kanał srodkowy , pozniej osłone ( ten taki baniak ) i mam klape w razie czego do podklejenia ?? oo jestescie wielcy... czuje sie niemal tak samo jak po 5 latach uzytkowania golfa dowiedzialem, sie ,ze mozna odpiąc linke od dołu sciagajac półke... a ja zawsze myslalem, ze nie ma tam miejsca ( probowałem, zeby nie było , ale ręka nie wchodziła, zaczepialem o kanał powoetrza boczny ) i odkrecalem licznik ( a tu juz jazda totalna.. pozniej odpinanie linki za licznikeim.. masaakra ) mam nadzieje , ze to bedzie ta przyczyna słabego grzania... bo w sumie na płynie non stop jezdze.. poprzedni wlascicel ( kolega ) tez dbał o autko.. no i weze do nagrzewnicy sa gorące ( przypadek u kumpla kiedy wymienialismy nagrzewnice w pasku , to jeden był wąz ciepły , drugi letni.. ) .
[ Dodano: Czw Sty 28, 2010 11:00 pm ]
krzysiekj1990, niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi dobry człowieku natknąłes mnie nadzieją na ciepło w aucie
przy najblizszej okazji działam
długo Ci zajęła cala operacja ??