Zegary

Modyfikacje wizualne, lampy, wnętrze, spoilery...

Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP

MułekMK3
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Zegary

Post autor: MułekMK3 » sob sty 30, 2010 09:39

Witam chciałem sie dowiedzieć bo zakładam tarcze białe na zegary i czy moge naklejic biąla tarcze na ta czarna orginalna? i jeszcze jedno dajmy na to ze w baku mam z 5 litrów paliwa a wskazówke ściągłem bo malowałem ja i ustawie ja teraz na równi z kreską że bak pusty to ona sie unormuje po podłończeniu tak? bo trudno mi powiedziec ile tam jest paliwa.

Awatar użytkownika
michald25
VAG EŁK
VAG EŁK

Post autor: michald25 » sob sty 30, 2010 10:33

możesz tarcze nalepić na te czarne nie ma problemu, jeżeli chodzi o wskazówki od paliwa i temperatury to nie założysz ich inaczej jak to możliwe bo one nachodzą na ten plastkiowy bolczyk który jest półokrągły więc inaczej nie można,najważniejsze jest ustawienie wskazówki prędkościomierza bo po wyjęciu jej ponowne załozenie powinno być trochę poniżej ogranicznika bo jak założysz na równo to będzie trochę zawyżał tak samo prędkościomierz chociaż ja go ustawiałem gdy był podłączony i silnik pracował już bez ssania więc ustawiłem go na 900 obr. :grin:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Style”