Używany wyższy model czy nówka?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Używany wyższy model czy nówka?
Witam zastanwiam sie nad wymiana radia w mojej oBorze....
I mam dylemat.... czy uderzyc troche w egzotyke?
http://allegro.pl/item899370179_uzywane ... pilot.html
czy ekran bedzie za maly i nie ma to zupelnie sensu?
Czy moze lepiej jakis zwykly pionier/blaupunkt mp3 z jakas karta SD albo USB
I mam dylemat.... czy uderzyc troche w egzotyke?
http://allegro.pl/item899370179_uzywane ... pilot.html
czy ekran bedzie za maly i nie ma to zupelnie sensu?
Czy moze lepiej jakis zwykly pionier/blaupunkt mp3 z jakas karta SD albo USB
Mała historia:
Był: VW Jetta 3D 1.6D 1988
Był: VW Golf 3D 1.9D 1993
Jest: VW Bora 1.9 TDI 2001
-
- Ma gadane
- Kontakt:
no radyjo fajne, nawet wyjscia na monitorki... to chcesz radio czy dvd
PS JVC to nie egzotyka
PS JVC to nie egzotyka
Ostatnio zmieniony czw sty 28, 2010 14:38 przez DamianS., łącznie zmieniany 1 raz.
moje pudełko ---> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=235737
Szukam czegos do okolo 400-500 zł...
rozumiem ze ten JVC bedzie odtwarzal plytki DVD z mp3?
Ogolnie zaciekawilo mnie to radio, jednak nie wiem czy w ogole da rade cos z tego ogladac... (czy nie za maly ekran)
rozumiem ze ten JVC bedzie odtwarzal plytki DVD z mp3?
Ogolnie zaciekawilo mnie to radio, jednak nie wiem czy w ogole da rade cos z tego ogladac... (czy nie za maly ekran)
Mała historia:
Podejrzewam, że za mały. Może teledyski. Może ciekawie graficznie być rozwiązane menu ale filmy raczej zapomnij. Ja mam dobrej jakości MP3 z możliwością oglądania filmów (potocznie MP4) z podobno dużym wyświetlaczem i jest lipa. O ile film jest nagrany w proporcjach 4 : 3 jest nieźle o tyle w przypadku większości filmów (16 : 9) robi się wąski pasek do oglądania (czarny pasek u dołu i u góry - obraz panoramiczny) i nie da się tego oglądaćgolden87 pisze:(czy nie za maly ekran)
Pozdrawiam
Ps. Ale bajer niezły. Tylko pytanko czy chcesz oglądać czy słuchać. Bo do słuchania to są radyjka a do ogladania odtwarzacze wideo, telewizory oi DVD a to może okazać się, że ani do oglądania ani słuchania nie zabardzo się nada
-
- Forum Master
- Kontakt:
kolego ja bym proponowal 2 dinowe radio chociazby model pioneer avic d3 fakt ze drozszy jest ale w tym momencie ceny zeszly ponizej 800zl albo np jakiegos kenwooda 2 dinowego. na 2 dinowym radiu super wygladaja filmy w proporcjach 16x9 ewentualnie innej firmy 2 dinowe radio bo na 1 dinowym nigdy nie obejrzysz komfortowo zadnego filmu
A moglibyscie koledzy pokazac jakies wlasnie 2 dinowe radia na ktorych da rade fajnie cos poogladac?
Moze ewentualnie macie jakies sprawdzone modele, mniej znanych firm ale ktore sa sprawdzone i ok.
Powiem szczerze ze opcja 2 diny rowniez bardziej mi sie podoba, jednak boje sie kradziezy... ew. czy istenija jakies zaspeplki co by takie radia oka nie kusily... no i najlepiej w kolrystyce czerwono-niebieskiej co by do reszty pasowalo..
Moze ewentualnie macie jakies sprawdzone modele, mniej znanych firm ale ktore sa sprawdzone i ok.
Powiem szczerze ze opcja 2 diny rowniez bardziej mi sie podoba, jednak boje sie kradziezy... ew. czy istenija jakies zaspeplki co by takie radia oka nie kusily... no i najlepiej w kolrystyce czerwono-niebieskiej co by do reszty pasowalo..
Mała historia: