Brak mocy po zatankowaniu zbiornika
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Brak mocy po zatankowaniu zbiornika
Mam taki problem jak zatankuje paliwo to silnik traci moc jak paliwa jest mniej i zapali sie rezerwa odzyskuje moc ,wymienilem filtr paliwa ale to nic nie zmienilo silnik to ALH moze ktos mial podobny przypadek.
Bzdura ... te 60 parę kilo więcej akurat robi różnicę
Pewnie zalałeś jakiegoś badziewia i nie ciągnie jak powinien.
U mnie czy mam rezerwę .. czy full - zawsze jest tak samo ... różnicy nigdy nie odczułem...
Pewnie zalałeś jakiegoś badziewia i nie ciągnie jak powinien.
U mnie czy mam rezerwę .. czy full - zawsze jest tak samo ... różnicy nigdy nie odczułem...
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
-
- Forum Master
tzn. że ten przypadek powtarza Ci się regularnie i gdzie bys nie zatankował to brak mocy przy pełnym baku i brak problemu przy rezerwiemik370 pisze:Zalewalem w kilku stacjach i nawet verwe i to samo.Dobre paliwa.
jeżeli tak: to masz jakiś stały syf który w momencie nalania paliwa podnosi się i blokuje przepływ a jak spada poziom to się gdzieś zawiesza i odblokowuje - na początku bym zaczął od zbiornika i filtra w nim
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
podnosisz tylną kanape do góry i masz kawałek blaszki do odkręcenia gdzie masz już dostęp do całego mechanizmu który się znajduje w baku - 5 minut roboty - odkręć popatrz - tylko lepiej by było jakbyś miał mniej paliwa niż pełny bak przy tej operacjiKorek odkrecalem i tak jezdzilem nie bylo zadnej zmiany jutro potraktuje rurki sprezonym powietrzem tylko tak sobie mysle ze w zbiorniku jest zaworek zwrotny co wy o tym myslicie?
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
PL
U mnie VERVA zamarzła przy -23 w nocy .. i miałem sporo akcji z tym związanych ...mik370 pisze:Zalewalem w kilku stacjach i nawet verwe i to samo.Dobre paliwa.
W ostatnim MOTO - Orlen okazał się stacją na której najczęściej chrzczą paliwo
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
- Hurricane48
- Mały gagatek
- Kontakt: