rozkodowany kluczyk?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
rozkodowany kluczyk?
Witam! Przestał działać mi kluczyk tzn. nie mogę zamknąć ani otworzyć mojego Golfa z kluczyka. Czy kluczyk mógł się rozkodować? I czy mogę go sam jakoś zakodować?
Witam! Napisałem niedokładnie. Z pilota nie mogę otworzyć. Dzięki za odpowiedzi rano popróbuje i napiszę co z tego wyszło.
Witam! Napisałem niedokładnie. Z pilota nie mogę otworzyć. Dzięki za odpowiedzi rano popróbuje i napiszę co z tego wyszło.
Ostatnio zmieniony śr lut 03, 2010 04:06 przez db86, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Master
Jak z kluczyka nie możesz zamknąć to coś z zamkami. A jak nie możesz zamknąć z pilota który jest w kluczyku to pewnie rozkodował się, albo bateria siadła. Można zakodować pilot samemu. Jeden kluczyk wkładasz do stacyjki włączasz zapłon a ten który nie działa wkładasz do zamka przekręcasz w pozycję zamknięcia trzymasz tak i wciskasz przycisk zamknij i tak trochę trzymasz.
-
- Forum Master
rozkodowany kluczyk
Witam! Zrobiłem tak jak napisałeś, Wszystko jest już OK! Dzięki.poolak2006 pisze:Jak z kluczyka nie możesz zamknąć to coś z zamkami. A jak nie możesz zamknąć z pilota który jest w kluczyku to pewnie rozkodował się, albo bateria siadła. Można zakodować pilot samemu. Jeden kluczyk wkładasz do stacyjki włączasz zapłon a ten który nie działa wkładasz do zamka przekręcasz w pozycję zamknięcia trzymasz tak i wciskasz przycisk zamknij i tak trochę trzymasz.
-
- Nowicjusz