Raczej nie powinno być problemu z tym. Chyba że rozłączyłeś od silniczka jakiś przewód.lucq87 pisze:Panowie a powiedzcie mi jedno. Przerabiałem zasilanie lamp na przekaźniki. Jakie są szanse że przez tą ingerencje w instalacje przestała działaś regulacja wysokości?;>?
[MK3] Fotoopis jak naprawić regulację wysokości świateł.
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
98% ludzi nienormalnych czyta posty z ręką na myszce.
Nie zdejmuj reki, już jest za późno...
Nie zdejmuj reki, już jest za późno...
Wybaczcie za odkop ale moje pytanie też dotyczy naprawy, lub raczej montażu elektrycznej regulacji światełek. Dokupiłem wiązkę do przełącznika (regulatora) w kabinie, i teraz mam pytanie gdzie to podłączyć. Kabel wygląda tak:
Zółtą wtyczkę do przewodu żółtego z niebieskim paskiem znalazłem. Gdzie podłączyć czerwoną (czerwony z niebieskim paskiem, brązowy z niebieskim paskiem) i brązową (brązowy z niebieskim paskiem).
Golf '93 CL
Zółtą wtyczkę do przewodu żółtego z niebieskim paskiem znalazłem. Gdzie podłączyć czerwoną (czerwony z niebieskim paskiem, brązowy z niebieskim paskiem) i brązową (brązowy z niebieskim paskiem).
Golf '93 CL
Witam. Jaki jest skok silniczka? I w jakim zakresie kształtuje sie opór na pokrętle wysokości ?