gdzie tanio naprawić szyberdach w golfie III?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
gdzie tanio naprawić szyberdach w golfie III?
Przepraszam za kompletny brak wiedzy w tematach technicznych, ale mam nastepujący problem: uszkodzony szyberdach w golfie III, dobra jest szyba, uszczelnienie i prawdopodobnie silnik, reszta do wymiany. Czy ktoś może mi napisać gdzie mogę to zrobić, za jakąś racjonalną kwotę. Warszawa i okolice, ewentualnie Tomaszów Maz i okolice, bo tam też często bywam. Będę bardzo wdzięczny za info. Jesli ta informacja wykracza poza ramy forun, poproszę o przesałnie na maila:
[email protected]
Pozdrawiam
Michał
[email protected]
Pozdrawiam
Michał
- Wardek
- Mały gagatek
Dokładnie jak przedmówca...
Albo ASO zestaw naprawczy za 300zł albo szukaj urzywki...
Jak będę miał kase kupie w ASO naprawczy, licze na to że uzyli lepszych składników w stopie metlu...
Albo ASO zestaw naprawczy za 300zł albo szukaj urzywki...
Jak będę miał kase kupie w ASO naprawczy, licze na to że uzyli lepszych składników w stopie metlu...
Audi A6 C4 2.5 TDI AEL Quattro Avant
VW Golf 1.9 TDI 1Z
było: Passat B5FL AWX, A6 C4 1.9TDI, Mercedes 814 6.0 D, Golf III 1.8, Renault Safrane 2.1TD, Vectra B 2.0, Polonez, Łada, 126P, MZ, WSK..
VW Golf 1.9 TDI 1Z
było: Passat B5FL AWX, A6 C4 1.9TDI, Mercedes 814 6.0 D, Golf III 1.8, Renault Safrane 2.1TD, Vectra B 2.0, Polonez, Łada, 126P, MZ, WSK..
siemanko
ja naprawilem prowadnice sam;)
mozna powiedziec ze zmiescilem sie w 5 pln i wszystko dziala spox;)
1. kupi8lem malutkie wiertelko i strune do gitary cieniutka;)
2 w prowadnicy tam w tylnej czesci ktora chodzi nawiercilem dziure, przeciaglem przez nia strune ucialem odpowiednia dlugosc zrobilem na drugim koncu petelke zalozylem na uchwyt do szyby od szybera ktora oczywiscie wczesniej sciagnalem nasmarowalem wszystko pozadnie i skrecilem spowrotem;)
wiem ze to nie jest moze najlepsze rozwiazanie bo to taki troche spartanski domowy sposob ale lepiej sprobowac i zrobic to za 5 jak sie zepsuje znow to trudno trzeba bedzie wydac te 300 ale poki co to smiga mi juz jakis czas i nie narzekam;) jesli bedzie ktos zainteresowany dokladniej to postaram sie opisac to bardziej szczegolowo;) pozdrawiam i zycze udanej montiry;)
ja naprawilem prowadnice sam;)
mozna powiedziec ze zmiescilem sie w 5 pln i wszystko dziala spox;)
1. kupi8lem malutkie wiertelko i strune do gitary cieniutka;)
2 w prowadnicy tam w tylnej czesci ktora chodzi nawiercilem dziure, przeciaglem przez nia strune ucialem odpowiednia dlugosc zrobilem na drugim koncu petelke zalozylem na uchwyt do szyby od szybera ktora oczywiscie wczesniej sciagnalem nasmarowalem wszystko pozadnie i skrecilem spowrotem;)
wiem ze to nie jest moze najlepsze rozwiazanie bo to taki troche spartanski domowy sposob ale lepiej sprobowac i zrobic to za 5 jak sie zepsuje znow to trudno trzeba bedzie wydac te 300 ale poki co to smiga mi juz jakis czas i nie narzekam;) jesli bedzie ktos zainteresowany dokladniej to postaram sie opisac to bardziej szczegolowo;) pozdrawiam i zycze udanej montiry;)
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
O silniku szyberdachu pisal wiec pisal dobrze.. ty nie zrozumiales..Pono pisze:Nie rozumiem jak masz zly szyber to czemu piszesz o swoim silniku?
Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Teraz to juz widac ze nie odrozniasz dowcipu od problemu.. EOTKaktus pisze:mam wrazenie ze to ty nie zrozumiałeś jego dowcipuGitner pisze:O silniku szyberdachu pisal wiec pisal dobrze.. ty nie zrozumiales
Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
Wykres 1Z seria + R
... zrób jaki mega power dokładny opis. Jak się okaże, że ten sposób jest dobry i idzie te prowadnice naprawić samemu to jest szansa, że na majóVWce dostaniesz jakiś medal bądź pamiątkowy dyplom od większej części właścicieli tych felernych szyberków...newswen pisze: jesli bedzie ktos zainteresowany dokladniej to postaram sie opisac to bardziej szczegolowo;) pozdrawiam i zycze udanej montiry;)
Pozdr .
:bylo: :bajer:
tak wiem wszystko opisze i zrobie foty, tylko narazie pogoda daje w dupe, a nie mam garazu i slabo raczej teraz rozkrecic szyber jak snieg sypie tym bardziej ze temperatuta jest na minusie i nie chce tez otwierac szybera bo podobno nie jest wskazane na mrozie gdyz linki itp moga zamarznac i strzelic, jak tylko pogoda bedzie ok to od razu sie wezme za to;)
pozdrawiam!!!!!!
pozdrawiam!!!!!!