![helm :helm:](./images/smilies/helm.gif)
Nadal leję jak lałem MObil1 tankuję na tej samej stacji paliwo (BP) i nie wiem czy coś poprawia czy pogarsza bo np MotoDoktor też wycisza silnik
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Liczę że opiszesz - ten preparat jest mi znany z opisu rosyjskiego( inaczej się nazywa i było to jakieś 8 lat wstecz) i jeżeli się nie mylę, jest przejściówką do kolejnego jaki zamierzam wypróbować. Jego odmienność działania w tym tworzenia powłoki powinna być elementem "przykrywającym xado".bladzio1 pisze:Prześledziłem cały ten temat i różne opinie na temat różnych specyfików i w najbliższym czasie zamierzam użyć Modyfikator Plus. Prawdopodobnie nie wpłynie to na poprawę przyśpieszenia, prędkości, itp.(nie liczę na to) ale też nie powinno zaszkodzić. Nie jest to żaden dodatek do oleju, nie wchodzi z nim w reakcje tylko jest transportowany przez olej w silniku. Ma za zadanie zmniejszyć tarcie, zlikwidować "suchy start", ułatwić rozruch zimnego silnika... Takich efektów oczekuję. Oglądałem program Gadżet na TVN Turbo, gdzie testowali ten środek i wydaje mi się że to zadanie powinien spełnić.
Jak wleje, pojeżdżę trochę to na pewno się tu odezwę i podzielę swoimi spostrzeżeniami na ten temat.
spuść go od razu do kibla szkoda silnika http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosc ... ntsMessagebladzio1 pisze:Dziś już zakupiłem Modyfikator Plus ale z aplikacją poczekam jeszcze do wymiany oleju ok. 1-2 tygodnie. Szkoda by było go spuścić razem z olejem:)
zmień psychiatrę bo TUV nie wydał żadnego certyfikatuinozbik pisze:Co sądzicie ?
Witam! Włączę się w temattek102m5 pisze:zastanawiałem nad ceramizerami albo firmy XERAMIC albo LIQUI MOLY
Więc witaj w klubie - ja chcę wypróbować preparat XADO -35zenków. Moja skrzynia miała już ceramizera ze strzykawki 5ml i xeramica 80ml - po każdym skrzynia pracowała ciszej i 2-ka rzadziej zgrzytała.Gawior pisze:Mam coś "porobione" z synchronizatorem 2 biegu i chciałbym możliwie odwlec wymianę skrzyni
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 102 gości