Zewnętrzne są przecież czarne pół rokubrz pisze:Wewnętrzne
Przydatne urządzeniebrz pisze:truckman, takie za 200 pln?
Moderator: G0 Karcio
Może jeszcze jakieś inne masz?truckman pisze:Zewnętrzne są przecież czarne pół roku
Szczerze mówiąc to przy takiej kasie wolę sobie sam lusterko przestawiać pstryczkiem. ;]truckman pisze:Przydatne urządzenie
Pamiętam, że mój stary w 125P miał taką konkretną panoramiczną nakładkę na lusterko.truckman pisze:jeszcze coś innego mi w głowie siedzi
ogromne panoramiczne pamietam te rarytrasybrz pisze:Pamiętam, że mój stary w 125P miał taką konkretną panoramiczną nakładkę na lusterko.truckman pisze:jeszcze coś innego mi w głowie siedzi
Tu raczej masz rację. Czyli stara metoda, rant w polerke a środek w jakiś kolor, chociaż ta pierwsza opcja, czarno-granatowa wydaje mi się, że też nie jest zła, choć nie da się ukryć że jednak czarny kolor zginie, ale cała srebrna jest zbyt banalna, a cała w kolorze nadwozia jest zbyt mdła.Kuba_VW pisze:Jak dasz rant w kolor a reszte w poler to pomniejszy optycznie felge, tak mi sie przynajmniej wydaje
wlasnie dlatego wydaje mi sie ze wlasnie rant w polerke i srodek w kolor nadwozia, albo moze cos dla kontrastu? kolega w jettce teraz kombinuje pomaranczowetruckman pisze:Tu raczej masz rację. Czyli stara metoda, rant w polerke a środek w jakiś kolor, chociaż ta pierwsza opcja, czarno-granatowa wydaje mi się, że też nie jest zła, choć nie da się ukryć że jednak czarny kolor zginie, ale cała srebrna jest zbyt banalna, a cała w kolorze nadwozia jest zbyt mdła.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 29 gości