1.6 SR i wasze problemy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Prawdopodobnie to immobiliser. Jak Ci tak zgaśnie wyciągnij kluczyk ze stacyjki i włóż jeszcze raz i wtedy zapal i napisz jaki efekt.spych8 pisze:Witam mam problem z golfem 1.6sr gdy auto przy ruszaniu mi sie zadławi i zgaśnie auto nie chce odpalic przez dluższy czas , co to moze byc ?prosze o pomoc
ja tez tak mam jak sie udusi to trzeba troszke wcisnąc gaz zakręcić lub chwilke odczekac tak jak kolega pisze wyciągnąc kluczyk tez zauważyłem ze pomaga . na vagu nic nie ma u mnie przynajmniej . teraz autko jest w trakcie robienia uszczelki pod głowicą.
[ Dodano: 12 Lut 2010 18:20 ]
[ Dodano: 12 Lut 2010 18:20 ]
no sprawdz kable czy nie ma jakiejs przerwy. mzoe masz którys uszkodzony.ManieKK pisze:esli VAG pokazuje blad sondy to napewno uszkodzona jest sonda
Jeśli Twój problem się wyjaśnił to wróć do tematu gdzie zadałeś pytanie i napisz jak go rozwiązałeś. To wiele nie kosztuje, a pomaga innym!
oryginał bosh 300 ngk około 200 ale ja bym jednak oryginał kupowął sam kupowałem orygginał .. nie ma pojęcia jak sie ngk bedą spisywac.ManieKK pisze:A i jaka sonda jest dobra
Jeśli Twój problem się wyjaśnił to wróć do tematu gdzie zadałeś pytanie i napisz jak go rozwiązałeś. To wiele nie kosztuje, a pomaga innym!
odebrałem auto była robiona uszczelka pod głowicą.
wymienione uszczelka pod klawiaturą uszczelki kolektora ssącego , kolektora wydechowego,planowanie głowicy, wymieniony pasek rozrządu wymieniona pompa wody(była jeszcze oryginalna) wymieniony napinacz paska alternatora uszczelka planowane czujnik położenia wałka rozrządu,płyn G12 bo petrygo było. koszt robocizny 230 zet po znajomości troszeczkę koszt części 933 złote razem 1163 złote.
wymienione uszczelka pod klawiaturą uszczelki kolektora ssącego , kolektora wydechowego,planowanie głowicy, wymieniony pasek rozrządu wymieniona pompa wody(była jeszcze oryginalna) wymieniony napinacz paska alternatora uszczelka planowane czujnik położenia wałka rozrządu,płyn G12 bo petrygo było. koszt robocizny 230 zet po znajomości troszeczkę koszt części 933 złote razem 1163 złote.
Ostatnio zmieniony sob lut 13, 2010 12:23 przez dimmer, łącznie zmieniany 2 razy.