Witam, w moim mk v w schowku pasażera jest czarna kostka chyba mini-iso, na 100% nie mam pewności. W każdym bądź razie chciałbym się upewnić czy jest to mini-iso oraz czy jest możliwe podłączenie czegoś takiego:
http://allegro.pl/item921795502_wejscie ... ijack.html
Wyczytałem, że czarne kostki mini-iso w vw dedykowane były pod zmieniarki, a ta podana w linku ma kolor niebieski. Chciałbym podłączyć ipoda lub jakieś mp3.
Jeśli się mylę co do zastosowania tej kostki w schowku... to do czego ona może służyć? Jeśli chodzi o radio, które jest na wyposażeniu auta to jest to zwykły RCD 300, Pozdrawiam
RCD300, mini-iso, podłączenie zewnętrznego źródła
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Myślę ,że kolor nie ma tu znaczenia - chyba najprościej będzie jak znajdziesz coś takiego blisko siebie - podjedziesz do sklepu - wypożyczysz na przysłowiowa minutkę i sprawdzisz.
Powinno grać ... bo też wyczytałem ,ze to wyjście na zmieniarkę -- czyli masz OUT - pod którego można podłączyć zewnętrzne źródełko z muzyką .
Powinno grać ... bo też wyczytałem ,ze to wyjście na zmieniarkę -- czyli masz OUT - pod którego można podłączyć zewnętrzne źródełko z muzyką .
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON