![helm :helm:](./images/smilies/helm.gif)
![helm :helm:](./images/smilies/helm.gif)
Moderator: G0 Karcio
caly swap hamulcow z cupry r ..tarcze plus zaciski i jarzmaFrykas pisze:weszly CI 16 na 312 tarcze?? od czego masz zaciski ??
Dokladnie ... na zaciski brembo nie wcisnieszna 312 wchodzi bez problemu 16... chyba że zaciski są brembo... tu już nie jestem pewien czy wejdzie...
w nastepnym tygodniu beda zrobione zdjecia jak auto akutalnie wyglada i jaka cena mnie interesujeimp pisze:Jakis link do ogłoszenia aktualnego ?
też jestem ciekawyarturkw pisze:na ile go sobie cenisz?
łoł troszke plnow jest ciezko bedzie sprzedac:) a bede 3mał kciuki golfik spoko i silniczek bajka.Rafalek114 pisze:5500e chce za golfa
no jest troche ,ale porzadniej swapa odemnie na tym forum to tylko kevin ma zrobiony tzn on ma jeszcze wydech i ladniej ma pod maska , zapytaj ile kevin chce za mk3 ...tzn za ile by oddal, uwazam ze 22klocki to uczciwa cena za mk3 20jahre z 12.97 roku na climatronic itp itd , plus AUQ z 2004rok o przebiegu ok 85tys kmarturkw pisze:łoł troszke plnow jest ciezko bedzie sprzedac:) a bede 3mał kciuki golfik spoko i silniczek bajka.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości