Pokazałeś właśnie wysoki poziom :green_fuck:Rafalek114 pisze:Ty a ty sie tak nie rozpedzaj srochu bo za takie teksty mozna dostac zolta kartke ,a pozniej kolejna ,a w koncu czerwona . I tak do twojej wiadomosci ziomus sram na te twoje nagrania . Sa inni normalni na tym forum ktorzy udostepnia jak beda mieli i tyle ,a nie sie napinac tym ze masz na swoim obsranym kompie pare nagran ... zalamales mnie strasznie ..myslalem ze nie ma takich proznych parowek na tym forum ,a jednak
A po drugie kto tu mówił o udostępnianiu nagrań zostanie wrzucona lista z tytułami i nazwami wykonawców . Co do wulgaryzmów i obelg które użyłeś , wiszą mi one i nawet mnie nie ruszyły mistrzu :green_fuck:
A po drugie powiem Ci tak miej prawie 39 stopni gorączki, zapierniczaj od 7 - 14:30 do szkoły a potem od 16 do roboty i zobaczymy czy będziesz miał siłę lecieć na złamanie karku i pisać bo jakiś ziomuś się "napina" że za długo umieszczasz listę piosenek .
Ciekawe kto tu teraz jest "parówą" , a po za tym wujek google i mózg nie gryzą
Serio
Obiecana lista utworów z filmików Wagenwerks
(zamieszczam co bym z próżności nie umarł Brakuje jednego instrumentala którego za kij nie mogłem rozszyfrować. No i nie ma piosenek z Worthersee 2009 bo nad tym pracuję)
5. marilyn manson - tainted love
Anberlin - Misearbile Visu (ex malo bonum)
dimmu borgir - puritania
Granite State - One Shot
jay-z - h to the izzo
muse - supermassive black hole
the prodigy - the fat of the land - diesel power
30 second to mars - battle of one
apartment 26 - give me more
girls love shoes - bad girl
hollywood undead - city
linkin park - plc.4 mie haed (place for my head) remix
rob zombie - dragula
tool - lateralus - 09 - lateralus