[MK3 tdi] intercooler centralnie..... juz jest
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
[MK3 tdi] intercooler centralnie..... juz jest
Jak wam sie podoba ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Mistrzostwo Polski w klasie Diesel 1/4 mili WST 2008 rok.......
przypasiłem od BMW 1,8 TDS....roboty duzo z montazem nie bylo wiecej myslenia jak go włozyc, do konca nie jestem zadowolony gdyz wystaje troche ponizej zderzaka na fotce nie widac bo dokładka zasłania. No ale taki ic wpadł mi w ręce i taki zamontowalem zwłaszcze ze dostalem go za free. Problemu by nie bylo gdyby wyscia z IC bylo z boku wtedy mógłbym go sobie ustawiac jakbym chcial no ale niestety wyjscia z tyłu intercoolera i miejsca malo sie zrobilo. No ale jest jak jest bedzie wieksze koło na wiosne auto pojdzie w gore myśle że źle nie bedzie. Co do efektów hmmmm..... jak narazie to nic chyba sie nie zmieniło Przynajmniej nic nie czuje, zwłaszcza teraz jak na dworzu jest zimno...wiecej w tej sprawie bede mógł powiedziec jak wrócą cieple wiosenne dni Ale zauwazylem ze po butowaniu rura doprowadzajaca powietrze do kolektora ssącego jest o wiele chłodniejsza niz na seryjym IC. Corvax a co do puchnięcia teraz w taką pogodę przy niskich temp. nie powinno ci autko puchnąć.
[ Dodano: Czw Lut 23, 2006 00:02 ]
A co do rzeźby jedynie co zostało wycięte to dolna częśc obudowy wentylatora i delikatnie podszlifowany zderzak w 2 miejscach od wewnątrz praktycznie nie widoczne.
[ Dodano: Czw Lut 23, 2006 00:13 ]
a tu wiecej fotek
[ Dodano: Czw Lut 23, 2006 00:02 ]
A co do rzeźby jedynie co zostało wycięte to dolna częśc obudowy wentylatora i delikatnie podszlifowany zderzak w 2 miejscach od wewnątrz praktycznie nie widoczne.
[ Dodano: Czw Lut 23, 2006 00:13 ]
a tu wiecej fotek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony śr mar 22, 2006 17:51 przez aw69, łącznie zmieniany 1 raz.
Mistrzostwo Polski w klasie Diesel 1/4 mili WST 2008 rok.......
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
witam! to moj pierwszy post
rowniez zastanawialem sie nad tym IC u siebie ale wybralem inny...z tego co widze to mocno wydluzles dlugosc dolotu...podlacz VAGa i sprawdz temp powietrza zasysanego do silnika...jestem ciekaw
ja mam IC z A klasy, wyszedlem pod chlodnica...wymiary IC 60x30x5
moge zapodac foty wkrotce bo zakladam dolot z nierdzewki
rowniez zastanawialem sie nad tym IC u siebie ale wybralem inny...z tego co widze to mocno wydluzles dlugosc dolotu...podlacz VAGa i sprawdz temp powietrza zasysanego do silnika...jestem ciekaw
ja mam IC z A klasy, wyszedlem pod chlodnica...wymiary IC 60x30x5
moge zapodac foty wkrotce bo zakladam dolot z nierdzewki
- szerszeniak
- Użytkownik
- Kontakt:
ale te zawijast to napewno nie wpływają pozytywnie na przepływ powietrza mam tak samo u siebie pokręcone rurki i mam zamiar to zmienić niewiem czy bedzie lepiej ale napewno schludniej jak sie za to wezme to porobie fotki i pokaze.
sprzedam pompe wtryskową 1,6TD silnik SB
felgi 15" BBS i całe auto http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1942956
felgi 15" BBS i całe auto http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1942956
Daj dane swojego auta bo jestem ciekaw jak ci to cudo jezdzi.Moim zdaniem zepsules tylko to auto. Chcesz z niego zrobic rakiete? Z golfa ? - oj kolego chyba przesadzasz.
Zapierdala to subaru - tylko trzeba umiec jezdzic.
Strzel golfa z lewej nogi w zakrecie nie odpuszczajac gazu i napisz mi jak ci poszedl-zobaczymy czy zapierdziela
Zapierdala to subaru - tylko trzeba umiec jezdzic.
Strzel golfa z lewej nogi w zakrecie nie odpuszczajac gazu i napisz mi jak ci poszedl-zobaczymy czy zapierdziela