Bardzo ładnie, możesz przybliżyć jaki to zestaw z allegro oraz jak dokładniej wykonałeś całą robótkę? Bardzo mi się podoba!Jackq pisze:Na poczatku też robiłem na diodach, ale efekt nie spełnił moich wymagań, dlatego zainwestowałem 40zł w sprzęt z allegro i kupiłem neony z przetwornikiem. Efekt wygląda następująco (robione telefonem o 7 rano, sorki za złą jakośc fotek).
Moje oświetlenie nawiewów mk3
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
POWERED BY IBIZA GT TDI
133KM@314Nm
133KM@314Nm
- Jackq
- Mały gagatek
- Kontakt:
Jasne, kupiłem TUTAJ 1metr neonu (80cm niebieskiego i 20cm czerwonego) + PRZETWORNIK razem z wysyłką wyszło mnie to dokładnie 39,50zł.możesz przybliżyć jaki to zestaw z allegro oraz jak dokładniej wykonałeś całą robótkę? Bardzo mi się podoba!
Z samochodu wymontowałem tylko przedni panel, wyciagnąłem przeźroczyste plastiki i okręciłem podwójnie każdy z otworów na pokrętła, na końcu wyprowadziłem kabelek z wtyczką (koszt w elekrtonicznym 40gr) i podłączyłem do przetwornicy a tą do zasialania. Zresztą tu na forum jest porada jak to zrobić albo na stronie Rydza. Troszkę czasu trzeba poświęcić, no i pracy, ale za taki efekt to warto
Uprzedzę odrazu, że kolor niebieski świeci tak jak powinien, nie żaden turkus tylko niebieski, w nocy widać to lepiej. Pozdro.
Audi A3 1,8T Quattro 201PS by COMPsport
komfortowy kierunkowskaz raz ruszasz manetka kierunek mignie 3 razy.
Info na PW.
AUKCJA ALLEGRO
Info na PW.
AUKCJA ALLEGRO
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
nie swieci za ostrto ?Jackq pisze:Na poczatku też robiłem na diodach, ale efekt nie spełnił moich wymagań, dlatego zainwestowałem 40zł w sprzęt z allegro i kupiłem neony z przetwornikiem. Efekt wygląda następująco (robione telefonem o 7 rano, sorki za złą jakośc fotek).
jak w dzien widac dokladnie w nocy chyba dosc intensywnie swieci ?
- Jackq
- Mały gagatek
- Kontakt:
Nie, nie świeci za ostro w nocy, jak pisalem zdjecie robilem o 7 rano, było pochmurno, wręcz szaro, dlatego było widać oświetlenie, w dzien juz go tak nie widac.
Info na PW.
AUKCJA ALLEGRO
Info na PW.
AUKCJA ALLEGRO
no super to wygląda - widać że cały czas to ewoluujeJackq pisze:Na poczatku też robiłem na diodach, ale efekt nie spełnił moich wymagań, dlatego zainwestowałem 40zł w sprzęt z allegro i kupiłem neony z przetwornikiem. Efekt wygląda następująco (robione telefonem o 7 rano, sorki za złą jakośc fotek).
ja wprawdzie mam juz diody ale widze ze Twój sposób daje ładniejsze, równomierne oświetlenie - gratki za wykonanie i dzięki za info !!
- Jackq
- Mały gagatek
- Kontakt:
oto zdjecia w nocy, tez robione fonem, wiec sorki za jakosc.
przetwornik nie pika, tylko ciagle cicho piszczy :/
zostalo mi jeszce poprawic podswietlenie samych pokretel bo diody nie dochodza, ulamalem plastiki swiatloprzewodzace teraz musze umiescic w kazdym pokretle diode i finito
przetwornik nie pika, tylko ciagle cicho piszczy :/
zostalo mi jeszce poprawic podswietlenie samych pokretel bo diody nie dochodza, ulamalem plastiki swiatloprzewodzace teraz musze umiescic w kazdym pokretle diode i finito
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Info na PW.
AUKCJA ALLEGRO
Info na PW.
AUKCJA ALLEGRO
- Kuntekinte
- Użytkownik
- Kontakt:
Troszkę mnie denerwował nierównomiernie owinięty neon, który nie podświetlał dokładnie symboli oraz zamiast diód 5mm użyłem 3mm - fajniej zmieściły się pod pokrętłami ... Ty coś działasz kunte czy dalej leń wygrywa ...?Kuntekinte pisze:a nowa wersja to jaka?Kiler pisze:Moje, ale stara wersja, nowej jeszcze na fotkach nie ma
Pozdr .
:bylo: :bajer:
- Kuntekinte
- Użytkownik
- Kontakt:
jak narazie LB leżenie bykiem, zbieram ,zamówiłem to co potrzeba,ale połki co mam wazniejsze sprawy do zrobienia w aucie jak sie z nimi uporam wtedy wezem sie za upiększanie pólki co mam lenia i chciał bym by mi sie chciało tak jak mi się nie chceKiler pisze:Troszkę mnie denerwował nierównomiernie owinięty neon, który nie podświetlał dokładnie symboli oraz zamiast diód 5mm użyłem 3mm - fajniej zmieściły się pod pokrętłami ... Ty coś działasz kunte czy dalej leń wygrywa ...?
Squad nocne mary :satan:
mam nietypowa prosbe.. glownie do tych co wsatwaiali neon ale rowniez do tych co wywaliali te plastyki przewodzace... chialbym odkupic cos takiego .. zazanczone na fotce na czerowno... najlepiej 2 ale chocby 1.. czekam na oferty
pzdr
pzdr
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !