Witam. Nie było mnie jakiś czas ale już odpowiadam. Przełącznik który jest na zdjęciu jest oryginalnie zamontowany. Chyba ze coś w salonie na mieszali zanim samochód został odebrany. Znam jego pierwszego właściciela (jestem drugim a pierwszy to mój chrzestny) i razem z nim go odbierałem wiec znany jest mi stan w środku oraz jego historia.
Co do kontrolki bagażnika. Padło bo szlag trafił tylni spryskiwacz i zalewał cały zamek i przegniła wtyczka, musiałem wymienić cały mechanizm. Rurka się ukręciła, która można kupić w komplecie w ASO ale już opanowałem wyciek patentem z forum (rurka termokurczliwa). Zostaje mi brak kontrolki ale z tym sobie poradzę. Gość, u którego byłem na kompie powiedział mi ze właśnie albo nie został moduł komfortu zaprogramowany albo z żaróweczka lub przewodem coś jest do zegarów. Nie jestem elektrykiem i tak go zrozumiałem.
Co do kontrolki pasów. Wygląda ona tak jak na rysunku poniżej. Przepraszam za jakość ale ściągnięte z neta. Różnica jest taka ze pali się na żółto. Zapala się po przekręceniu kluczyka i zaraz gaśnie.
Shmatan co do przełącznika to pomyśle. Najpierw muszę kupić końcówkę dyszy tylnego spryskiwacza bo ktoś ją sobie pożyczył oraz regulator SD-2 jak trafie na sieci do świateł dziennych.
Ostatnio zmieniony pn mar 01, 2010 15:57 przez
Tomczas, łącznie zmieniany 1 raz.