progi R32 laminat
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- aadasiek
- Forum Master
- Kontakt:
progi R32 laminat
witam
panowie pytanko kto ma zamontowane progi wersji r32 do wersji 3d z laminatu?
czy dobrze pasują do nadwozia?
jak z wykonaniem itp
a i które polecacie na internetu bo oferta jest hmmm bardzo zróżnicowana
dostać oryginalne to graniczy z cudem a jak już jest możliwość to cena zwala z nóg
pozdrawiam
panowie pytanko kto ma zamontowane progi wersji r32 do wersji 3d z laminatu?
czy dobrze pasują do nadwozia?
jak z wykonaniem itp
a i które polecacie na internetu bo oferta jest hmmm bardzo zróżnicowana
dostać oryginalne to graniczy z cudem a jak już jest możliwość to cena zwala z nóg
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony pn mar 01, 2010 13:32 przez aadasiek, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja mam zbędne takie progi,kiedyś je przymierzałem i pasują ładnie.Mogę sprzedać taniej niż są na allegro.
Ostatnio zmieniony pn mar 01, 2010 13:44 przez daniel1d, łącznie zmieniany 1 raz.
www.proturbo.com.pl
To jest wzór R32 5D ale ja miałem je do swojego 3D wsadzać.To są takie jak te http://moto.allegro.pl/item919214889_vw ... uning.html
Cena 90zł plus przesyłka.
Cena 90zł plus przesyłka.
www.proturbo.com.pl
- Adrian MKIV
- Nowicjusz
- Kontakt:
- stefan1989
- Użytkownik
Ja mam progi z laminatu wzór 25jahre i powiem że jestem zadowolony, bardzo ładnie pasuję, jak się poświęci trochę czasu przy montowaniu. Generalnie jestem zadowolony z całego pakietu, każdy płacze żeby nie kupować laminatu, a ja jestem innego zdania, jak jest dobrze zrobiony i dodatkowo go sobie poprawimy to pasuje ładnie, Jeżdżąc ostrożnie naprawdę ciężko jest go uszkodzić.