Tylna belka zawieszenia
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Tylna belka zawieszenia
Witam mam problem, jakis czas temu niestety uderzylem tylnym kolem w kraweznik i mam belke do wymiany, mechanik powiedzial mi, ze musze znalezc belke o takim numerze 1J0500051J bo jeszcze jest jakis drugi numer gdzie na koncu jest "k" i ten nie pasuje, jak dzwonie po szrotach to nikt nie wie jak rozpoznac belke czy to jest ten numer, a inni mowia, ze to bez roznicy napewno bedzie pasowac, jeden gosciu mi powiedzial, ze one roznia sie sworzniami czy jakos tak. Jezeli ktos mial taki problem to bardzo prosze o pomoc bo nie wiem co z tym dalej zrobic, a golfik to MK4 1.8 T agu 99r 5-drzwiowy
Ostatnio zmieniony ndz lut 28, 2010 23:32 przez hyzas, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja u siebie założyłem taką http://moto.allegro.pl/item928333180_os ... t_tyl.html
Golf IV GTI AUM ,bałem się kupować używki,nigdy nie wiadomo czy trafi się prosta.Moja stara belka po ściągnięciu też wyglądała na prostą.
Golf IV GTI AUM ,bałem się kupować używki,nigdy nie wiadomo czy trafi się prosta.Moja stara belka po ściągnięciu też wyglądała na prostą.