[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RECARO
Moderator: G0 Karcio
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Cuz tam sie porobilo Steniu ? Gratuluje lustereczka! Naprawde dobra sprawa Lusterko w kolorze czy tez malujesz? Z lakiernikiem jakas grubsza, niefortunna sprawa?
Jestem jak najbardziej za odwiedzinami z Toba tego lakiernika. Napisz tylko kiedy sie wybierasz i bardzo chetnie tez obadam sprawe . Co do sprezyn to nie ma problemu. Zrobie tak jak myslalem w drugiej opcji czyli zakupie nowe Ta-Technixa i przelatam na nich troche bo kiedys napewno przyjdzie czas na gwint
Jestem jak najbardziej za odwiedzinami z Toba tego lakiernika. Napisz tylko kiedy sie wybierasz i bardzo chetnie tez obadam sprawe . Co do sprezyn to nie ma problemu. Zrobie tak jak myslalem w drugiej opcji czyli zakupie nowe Ta-Technixa i przelatam na nich troche bo kiedys napewno przyjdzie czas na gwint
Lusterko w kolorze srebrnym, sprzedąjacy nie znał kodu a Ja jeszcze nie zaglądałem. Tam gdzie przyszło to kazałem odpakować i przez telefon dowiedziałem się, że srebrne duże prawe....
Do lakieru doszła m.in. maska. Ale nie gong. Dzisiaj się jej przyjrzałem i zaczęła kwitnąć Jak nie zajmę się nią w miarę szybko, będzie lipa. Ale lakiernik pod koniec miesiąca najwcześniej więc mamy czas...
Do lakieru doszła m.in. maska. Ale nie gong. Dzisiaj się jej przyjrzałem i zaczęła kwitnąć Jak nie zajmę się nią w miarę szybko, będzie lipa. Ale lakiernik pod koniec miesiąca najwcześniej więc mamy czas...
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
- Frykas
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
gwarantuje Ci ze nie bedzie gorsze.. akurat na TA sprezynach nie jezdzilem ale na Jamexach mialem przyjemnosc i oprocz obnizenia samochodu nie zmieniaja nic.. sa za miekkie pozostawiajac komfort ale niestety przy zaladunku przyciera.. na H&R i eibach jezdzilem i byla klasa sama w sobie
Mój Borowik
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2052734#2052734
[img]http://i131.photobucket.com/albums/p282/ruckus-kamil/PODPISGOLF.jpg[/img]
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2052734#2052734
[img]http://i131.photobucket.com/albums/p282/ruckus-kamil/PODPISGOLF.jpg[/img]
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Frykas przerabialem ten temat i jak widzisz zdania sa podzielone. Pozatym ciezko znalezc jakies dobre "znane" uzywki do 1.6 bo wiekszosc do TDI-kow... Poki co kupie nowe TA ale zenic sie z nimi nie bedeFrykas pisze:sagano lepiej uzywane H&R albo eibach niz nowe TA
Ostatnio zmieniony wt mar 02, 2010 23:14 przez sagano88, łącznie zmieniany 1 raz.
- Alchemik_2006
- Mały gagatek
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Dzisiaj (a wlasciwie juz wczoraj ) kiedy jeszcze dzemalem dotarla do mnie taka oto paczuszka...
A w niej oczekiwane nowki SPRINGI TA-Technix -40mm...
Co prawda nie sa to Weitec-i, Eibach-y, H&R-y...(czy inne), ale na poczatek wystarcza.
Zenil sie z nimi nie bede a w pozniejszym czasie napewno wyladuje GWINT!
Montaz po niedzieli, albo jeszcze w weekend... Chociaz tu kiepsko z czasem - Trzeba wyciagnac gdzies Kobiete z okazji jej poniedzialkowego swieta bo ostatnio cos malo czasu jej przeznaczam...
A w niej oczekiwane nowki SPRINGI TA-Technix -40mm...
Co prawda nie sa to Weitec-i, Eibach-y, H&R-y...(czy inne), ale na poczatek wystarcza.
Zenil sie z nimi nie bede a w pozniejszym czasie napewno wyladuje GWINT!
Montaz po niedzieli, albo jeszcze w weekend... Chociaz tu kiepsko z czasem - Trzeba wyciagnac gdzies Kobiete z okazji jej poniedzialkowego swieta bo ostatnio cos malo czasu jej przeznaczam...
-
- Użytkownik
- Kontakt:
sagano88 dobry krok. Nie firmowe ale zawsze to nówki. Nie żeń się z nimi ale przez okres gwarancji masz luz z tematem.
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)