zakładam nowy temat, bo nie znalazłem odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie poprzez wyszukiwarkę
![satan :satan:](./images/smilies/satan.gif)
Proszę o odpowiedź bo mam zakupiony rozrząd a przy okazji jego wymiany, wymieniłbym też pompę
![grin :grin:](./images/smilies/grin.gif)
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
ok, chociaż chyba 1v to 8mm a reszta 9, ale sam nie wiem, może ktoś inny to potwierdzi, bo w postach które czytałem piszecie "wstawię pompę od SB" a ktoś inny "wstawię pompę od JR" i można wywnioskować, że takie pompy jednak się różnią, więc jak to jest??piotrekgal pisze:o ile jedna i druga ma grzybek to beda identyczne, kazda z nich podajze jest 8mm ( 9cio sa w AAZ )dede_mk2 pisze:czy pompy od 1.6 td z lda (z grzybkiem) różnią się wydajnością i jak poznać tą najmocniejszą???
wiesz zależy ile buli taka 10'tka, a poza tym nie wiem kto to ma bo jestem tu świeżakiempiotrekgal pisze:To nie ma tak tragicznie, bylem przekonany, ze wsie 1,6TD z LDA maja po 8mm, a tak z sama resztą to tak jak podejrzewalem, zadnych wiekszych znacznych roznic. Moze kolega szarpnalby sie na pompke od AAZ ktos ostatnio na forum 10tke chcial sprzedać
więc czy mogę poznać czy dana pompa jest z sb/ra czy nie?? jest jakiś sposób??vision pisze:jest to płyta wyrównawcza o rożnych grubościach stosowana w ra/sbeuglen pisze:Poza tym pompa od SB ma dodatkową blaszkę wstawioną pomiędzy korpus a część wysokociśnieniową - co dodatkowo zwiększa wydajność pompy
wiadomo po numerze pompy 0460 494 237 zmienia się końcówka 239 , 267 , 252 itddede_mk2 pisze:więc czy mogę poznać czy dana pompa jest z sb/ra czy nie?? jest jakiś sposób??
Autodata np prawdę Ci powie, kosztuje 1800złdede_mk2 pisze:czy mogę poznać czy dana pompa jest z sb/ra czy nie?? jest jakiś sposób??
Mógłbyś rozjaśnić, mam taką i nie wiem co z nią zrobić.euglen pisze:Poza tym pompa od SB ma dodatkową blaszkę wstawioną pomiędzy korpus a część wysokociśnieniową - co dodatkowo zwiększa wydajność pompy
Nie taka znowu płytavision pisze:jest to płyta wyrównawcza o rożnych grubościach stosowana w ra/sb
euglen, Twoje zasługi na tym forum są duże ale teraz zalałeś bombę na maxaeuglen pisze:Poza tym pompa od SB ma dodatkową blaszkę wstawioną pomiędzy korpus a część wysokociśnieniową - co dodatkowo zwiększa wydajność pompy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 27 gości