Czego słuchacie w samochodzie? :)
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- Dawca_Nerek
- Forum Master
Ja w domku słucham www.ultrastacja.pl i kanał Club i tam wybieram muzyczke do auta
Czasem na trasie spotykam prawdziwych szaleńców...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić...
Ja polecam muzyczne radio i listę dance mix charts (DMC) - w każdy piątek od godz. 20.30Dawca_Nerek pisze:Ja w domku słucham www.ultrastacja.pl i kanał Club i tam wybieram muzyczke do auta
[b][size=134][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=21804&postdays=0&postorder=asc&start=0]MK II GTD Special by wilk - sprzedany[/url][/size][/b]
a ja polecam essential trance >>Andain - Beautiful Things (Markus Schulz rmx) i tego typu czyli airbiscut , armin van buuren, cainam, jesselyn, thrillseekers i jeszcze swietny utworek paula oakenfolda -this is trance
>>>>>White GL by Stary<<<<
a mi najbardziej odpowiada muza typu:
energy
sensation white edition bo black za bardzo progresywny ;P
polski hip-hop w szczegulnosci starsze kawalki bardzo mi podchodza
a reszta to zalezy jak mi w ucho wpadnie ale ogolnie lubie wszytskiego sluchac od techno trance po rock, metal nie zapominajac o klasycznej juz Enigmie i Erze
energy
sensation white edition bo black za bardzo progresywny ;P
polski hip-hop w szczegulnosci starsze kawalki bardzo mi podchodza
a reszta to zalezy jak mi w ucho wpadnie ale ogolnie lubie wszytskiego sluchac od techno trance po rock, metal nie zapominajac o klasycznej juz Enigmie i Erze
no musze przyznac ze kawaleczeka jest na wypasie :) tez juz go mam troche czasu i wymiatamarcin72003 pisze:masz dobry gust chłopie:):hmm:a ja polecam essential trance >>Andain - Beautiful Things (Markus Schulz rmx) i tego typu czyli airbiscut , armin van buuren, cainam, jesselyn, thrillseekers i jeszcze swietny utworek paula oakenfolda -this is trance
A z paula oakenfolda polecam :Energy 52-Cafe del mare w remixie p.oakenfolda:)
- tengu1979
- Mały gagatek
- Kontakt:
Na razie niestety mam kaseciaka (CD in the making) więc leci:
Korn, Metallica i jakieś stare "garażowo" nagrywane kasety z metalem.
Jak już będzie CD to Slayer, System of a Down (toxicity), i parę innych
No i metallica tez ofkorz....
Korn, Metallica i jakieś stare "garażowo" nagrywane kasety z metalem.
Jak już będzie CD to Slayer, System of a Down (toxicity), i parę innych
No i metallica tez ofkorz....
Golf niestety nsprzedany. Witaj Anglio....
Niestety Życie to nie tylko GOLF :(
Niestety Życie to nie tylko GOLF :(
Co do muzy w aucie to teoretycznie słucham wszystkiego co w ucho wpadnie ale przewaga to mocne uderzenia techno, ale jak juz wspomniałem jest to rozna muza wiec takie zespoły jak Papa Roach, Korn, Rammstein, Limp Bizkit, Marylin Manson i wiele innych.Dodatkowo lubie brzmienia takich rodajow muzy jak np: R,n,B, DanceHall , HH
Best Life is VW drive!!!! :satan: