Problem z ABS-em
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Problem z ABS-em
Witam
W moim golfiku mk3 1,9TDI ciagle pali sie kontrolka od ABS-u z tego co zagladalem przez felgi to klocki z przodu sa jeszcze zdrowe, nie wiem jak z tyłu. Wyprubowałem go na przymarznietym śniegu i mi nie zadzialal, kola wpadly w poślizg.
Co sie moze dziac z moim ABS-em?
HELP Please
W moim golfiku mk3 1,9TDI ciagle pali sie kontrolka od ABS-u z tego co zagladalem przez felgi to klocki z przodu sa jeszcze zdrowe, nie wiem jak z tyłu. Wyprubowałem go na przymarznietym śniegu i mi nie zadzialal, kola wpadly w poślizg.
Co sie moze dziac z moim ABS-em?
HELP Please
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Komas podepnij auto pod VAGa.. powie ci z ktorym kolem jest problem (jesli to czujnik, bo moze np sterownik ABSu siadl.. ale to rzadkosc)
Pozdro
Gitner
Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Komas, świecąca kontrolka to wynik samokdiagnostyki ABS - któryś z czyujników lub kabli daje błąd lub nie odpowiada na sygnał. W takim przypadku ABS zostaje wyłączony iświeci się kotrolka - podepnij pod komp ewentualnie sprawdzić połączenia i czujniki...
[ Dodano: Nie Mar 26, 2006 12:10 am ]
[ Dodano: Nie Mar 26, 2006 12:10 am ]
znaczyże któyś z kabli nie daje dobrego połączenia i dlatego rz jest raz nie matwardy pisze:U mnie raz świeci a raz nie
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
-
- Gadatliwa bestia
- Lokalizacja: był Śląsk - Katowice, Mysłowice jest Poznań okolice
- Kontakt: