nalezaloby zadac pytanie... KTO i DLACZEGO naslal te kontrole??? czy klient niezadowolony z uslug czy kolega po fachu???
[ Dodano: Sro Gru 09, 2009 15:33 ]
p.s. zeby nie bylo nie jest to zaden wywód w kierunku TuneFORCE, chlopak jest ok jak dla mnie
![bajer :bajer:](./images/smilies/bajer.gif)
![helm :helm:](./images/smilies/helm.gif)
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
dokładnie, tacy ludzie kupują chip-rezystory, wysyłają zaliczki na samochody ,,widmo''....i robią mody w ASmajkitdi pisze:...nie koniecznie do końca uswiadomionych
ale tu gorąco...TuneFORCE pisze:Niech ten autosreba kupi najpierw chociaż jeden oryginalny fejs, ori soft a nie na cracach jedzie...zobaczymy czy wtedy tuning za 600zł będzie robił...
Kontrola nie jest od tego żeby coś znajdywać - oni przychodzą po łapówki...evolution pisze:hmmm w kazdej nie znalezli jednego lewego programu, kabla... dalej podtrzymujesz to co mowisz.
ja na ten przyklad nie jestem o nic lzejszy. przyjechali zrobilem co trzeba dalem papier wyskoczyli z blachy pokazalem co trzeba i dowiedzialem sie ze sa jeszcze uprzejmi na tym swiecieKontrola nie jest od tego żeby coś znajdywać - oni przychodzą po łapówki...
majkitdi pisze:jesli chodzi o autoseba to chyba glownie promuje swoje programy na allegro.. jak mowi moj szef to lamerski portal ale trzeba docenic fakt, przez ilu ludzi jest odwiedzany i spojrzec na potencjalna ilosc klientow. i to nie koniecznie do konca uswiadomionych
jesli chodzi o jezdzenie na drugi koniec polski celem zaoszczedzenia 100zl to wg mnie mija sie to z celem. jestem zdania, ze tunera trzeba miec jak najblizej domu, czy to ze wzgledu na potencjalne diagnozy czy dalsze etapy modzenia.
jako korzystajacy z grupowego ostatniego grupowego chipowania w dynosoft moge ich smialo kazdemu polecic. dostalem taki program jak chcialem, z mocniejsza gora do wykorzystania kiedy trzeba
elo
bazone pisze:350złmajkitdi pisze:jesli chodzi o autoseba to chyba glownie promuje swoje programy na allegro.. jak mowi moj szef to lamerski portal ale trzeba docenic fakt, przez ilu ludzi jest odwiedzany i spojrzec na potencjalna ilosc klientow. i to nie koniecznie do konca uswiadomionych
jesli chodzi o jezdzenie na drugi koniec polski celem zaoszczedzenia 100zl to wg mnie mija sie to z celem. jestem zdania, ze tunera trzeba miec jak najblizej domu, czy to ze wzgledu na potencjalne diagnozy czy dalsze etapy modzenia.
jako korzystajacy z grupowego ostatniego grupowego chipowania w dynosoft moge ich smialo kazdemu polecic. dostalem taki program jak chcialem, z mocniejsza gora do wykorzystania kiedy trzeba
elo
po drugie prosze to jest watek o grupówce a nie kto ma pirata a kto legala.nie wnikam.jak ktos chce zobaczyc moje licencje to zapraszam na priva
pozdr
mirass
Heh no skoro uwazasz, ze Wielun jest na drugim koncu od Waraszwki to okto tak po 1 po 2 jak widzisz i tak nie ma chetnych na grupowy we Wro.. a po 3 to nie chodzi ze 100 taniej tylko o to, ze jest taniej i gdyby co to pojdzie na pokrycie wahy do wawy i wyjdzie na to samo... A juz w ostaniej kwesti jest to, ze za chiny sie nie mozemy dogadac.. Ja pytam ile wymiana turbiny i program i po raz kolejny dostaje odp ile za program jak jest 5 czy 10 osob no chyba ze ja jakis nierozgarniety jestem
, albo jest jeszcze jedna mozliwosc ze wymiana bedzie dla mnie w gratisie jak bedzie grupowo no ale nie stety tego sie moge tylko domyslac
PZDR
A tak apropos glowny zainteresowany znikł..... hehe
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 15 gości