Kurna chata ...myślałem,że jak metkę zerwę,to nikt się nie połapieToshiba pisze:Bardzo ładna nóweczka
Jak to jak?-Niczym kotwica za drzewo rzuconaToshiba pisze:Ciekawe jak to to hamować będzie
Moderator: G0 Karcio
To już po przegubach , przeżywałem to samo nowe śruby i przykręcić ile siłyt0mal pisze:przegubów wewnętrznych.
Toshiba pisze:Bardzo ładnie Ci to wyszło
Dzięki chłopaki Miło mi się czyta takie opiniet0mal pisze:Kurde aż miło się patrzy
Nie ruszyły jeszcze ...t0mal pisze:spytam przy okazji jak prace nad pompą?
Gratulować,czy opłakiwać?t0mal pisze:Z minusów to pękają mi wachacze na spawach przy tylnych tulejach, pojawiły się niepokojące luzy na dyfrze, i ostatnio zauważyłem, że poluzowały się nieco śruby od przegubów wewnętrznych.
Tak.Nawet w Passacie były montowane z racji tego,że buda cięższa...do VR6 też szły te skrzynki.Myślę,że to dobry pomysł.t0mal pisze:Wydaje mi się, że przy wyższych mocach tylko skrzynia 02A ma rację bytu, co o tym myślisz, Michaś_1977, dyfer będzie mocniejszy?
Ooooo...grandi...już tyle razy o tym było...grandi pisze:Michaś apropo tłoko rozdzielacza , padł Ci dlatego bo miałeś za dużą dawkę ustawioną , bo się pompiarza wypytałemn
Komplet nowych Boscha za 240 zł , pasowała by taka cena?Michaś_1977 pisze:Właśnie...jak ktoś zobaczy temat w którym są do sprzedania tanio wtryski do SB,to poproszę o kontakt
Taniej mam w sklepie...po 58zeta/szt. (Bosch)...grandi pisze:Komplet nowych Boscha za 240 zł , pasowała by taka cena?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 177 gości