MK4 Variant 1,9 TDI by OEMTUNING.PL | Auto na sprzedaż!
Moderator: G0 Karcio
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Chyba przednie fotele z Varianta pójdą pod młotek - zostanie tylko tylna kanapa w skorze a na przód zawitają skórzane ale z innej marki
http://moto.allegro.pl/item946884674_po ... otele.html
http://moto.allegro.pl/item946884674_po ... otele.html
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Naogladalem sie za duzo VWVortexa amerykance to tak kombinuja ze wszystko pasuje do Variatów
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
ooo, ale fotele
ale jak pisze truckman, nie pasują do varianta w ogole. ja bym szukał recaro ori z vw.
pozdro, chyba wpadne dziś do Was
ale jak pisze truckman, nie pasują do varianta w ogole. ja bym szukał recaro ori z vw.
pozdro, chyba wpadne dziś do Was
moje mk4: viewtopic.php?f=89&t=171598&hilit=ozz" onclick="window.open(this.href);return false;
- stepniak.p
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Nie mam zamiaru zmieniac skory na nic innego A te Porsche jakbym mial $$$ to bym na faze zamontowal do tego kolo Porsche Twist 18" i emblematy tez z Porsza
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
chłopie zdecyduj sie na jakis jeden konkretny kierunek w ktorym robisz to auto , poki co mamy dla Ciebie przekozacką naklejka w stylu emblematu (oczywiscie totalny rarytas) na tylnia klape, powinna sie zmiesic:
GTI TDI VR6 LPG CNG R32 337 JUBI USA BI TURBO
oczywiscie zeby byla jedyna w swoim rodzaju to na samym koncu czerwone literki i "SDI 1.4 SZOŁEK"
GTI TDI VR6 LPG CNG R32 337 JUBI USA BI TURBO
oczywiscie zeby byla jedyna w swoim rodzaju to na samym koncu czerwone literki i "SDI 1.4 SZOŁEK"
Ostatnio zmieniony śr mar 10, 2010 23:41 przez Scientist, łącznie zmieniany 1 raz.
A gdzie , 911 PORSCHE ?Scientist pisze:GTI TDI VR6 LPG CNG R32 337 JUBI USA BI TURBO
showtime ja bym sobie jednak odpuścił te fotele..
Jak dla mnie to bardziej pasują do starszych generacji typu MK2, Scirocco..
Na Twoim miejscu poszukałbym - tak jak poprzednicy pisali - Recaro, ewentualnie skórę z S3.
Coś takiego:
http://www.allegro.pl/item953347477_tap ... ecaro.html
http://www.allegro.pl/item925550385_aud ... oczki.html
http://www.allegro.pl/item946464784_aud ... _igla.html
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
NIE SZUKAM ŻADNYCH FOTELI! ***** wrzucilem temat tych foteli z Porsche tak o zupelnie dla jaj i nagle sie zrobila jakas afera niepotrzebna...
Scientist, KonradzikIV, jesli macie *#cenzura#* bez sensu i robic mi burdel w temacie to sie przeniescie do swoich i tam syfcie :green_fuck: :green_fuck: :green_fuck: Nie przejmujcie sie, juz niedlugo Majówka, spotkacie sie Scientist z Konradzikiem i bedziecie mogli rozladowac wspólnie swoje napiecia i dacie spokoj na forum w koncu
Scientist, KonradzikIV, jesli macie *#cenzura#* bez sensu i robic mi burdel w temacie to sie przeniescie do swoich i tam syfcie :green_fuck: :green_fuck: :green_fuck: Nie przejmujcie sie, juz niedlugo Majówka, spotkacie sie Scientist z Konradzikiem i bedziecie mogli rozladowac wspólnie swoje napiecia i dacie spokoj na forum w koncu
Ostatnio zmieniony czw mar 11, 2010 09:44 przez showtime, łącznie zmieniany 7 razy.
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
showtime, uważaj żebym Ciebie wcześniej nie spotkał bo jak wtedy rozładuje napięcie to się zdziwisz.
Jaja sobie robię bo masz 2 takie dwu rurki które gwiżdżą i ostatnio się tym jarałeś więc 4 będą jak znalazł.
i nie spinaj się jak spinacz - już Ci to pisałem ale widzę że nie dajesz rady
Jaja sobie robię bo masz 2 takie dwu rurki które gwiżdżą i ostatnio się tym jarałeś więc 4 będą jak znalazł.
gdzie robię Ci syf ? Człowieku przejrzyj te 60 stron swojego tematu i zobacz sam kto robi największy syf...showtime pisze:Scientist, KonradzikIV, jesli macie ************ bez sensu i robic mi burdel w temacie to sie przeniescie do swoich i tam syfcie
oj oj znowu uważaj - widzisz między nami nie ma akurat żadnego napięcia i wcale nie musimy jechać na majówkę żeby się wspólnie napić....showtime pisze:Nie przejmujcie sie, juz niedlugo Majówka, spotkacie sie Scientist z Konradzikiem i bedziecie mogli rozladowac wspólnie swoje napiecia
przecież to właśnie forum więc powinieneś wiedzieć jako student dziennikarstwa co oznacza to pojęcie...showtime pisze: dacie spokoj na forum w koncu
i nie spinaj się jak spinacz - już Ci to pisałem ale widzę że nie dajesz rady
Ostatnio zmieniony czw mar 11, 2010 10:09 przez KonradzikIV, łącznie zmieniany 1 raz.
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
KonradzikIV, mam inne poczucie humoru i tyle, dlatego ciezko jest sie nam dogadac i tyle, a Ty zawsze dodatkowo jeszcze dodajesz oliwy do ognia i przez to sie robią spięcia.
Zastanawia mnie tylko to dlaczego w kolko czepiacie sie mojego auta, ja w nim nie widze nic wieśniackiego, nieprzemyślanego czy skopanego... a Wy od poczatku traktujecie mnie tutaj jak szaraka ktory nie zna sie na VW, modzeniu czy ogolnie motoryzacji... Nie wiem o co Wam chodzi.
Zastanawia mnie tylko to dlaczego w kolko czepiacie sie mojego auta, ja w nim nie widze nic wieśniackiego, nieprzemyślanego czy skopanego... a Wy od poczatku traktujecie mnie tutaj jak szaraka ktory nie zna sie na VW, modzeniu czy ogolnie motoryzacji... Nie wiem o co Wam chodzi.
Ostatnio zmieniony czw mar 11, 2010 10:14 przez showtime, łącznie zmieniany 2 razy.
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---