Grupowy chiptuning DynoSoft Wrocław?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
TuneFORCE, widzisz we wrocku ktos ponasylal kilka kontroli na firmy w tym AS, w kazdej mieli pracowac na crackach i kopiach... hmmm w kazdej nie znalezli jednego lewego programu, kabla... dalej podtrzymujesz to co mowisz.
nalezaloby zadac pytanie... KTO i DLACZEGO naslal te kontrole??? czy klient niezadowolony z uslug czy kolega po fachu???
[ Dodano: Sro Gru 09, 2009 15:33 ]
p.s. zeby nie bylo nie jest to zaden wywód w kierunku TuneFORCE, chlopak jest ok jak dla mnie milo sie gawedzi
nalezaloby zadac pytanie... KTO i DLACZEGO naslal te kontrole??? czy klient niezadowolony z uslug czy kolega po fachu???
[ Dodano: Sro Gru 09, 2009 15:33 ]
p.s. zeby nie bylo nie jest to zaden wywód w kierunku TuneFORCE, chlopak jest ok jak dla mnie milo sie gawedzi
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
dokładnie, tacy ludzie kupują chip-rezystory, wysyłają zaliczki na samochody ,,widmo''....i robią mody w ASmajkitdi pisze:...nie koniecznie do końca uswiadomionych
a potem płacz i zgrzytanie zębami:hehe:
Ostatnio zmieniony śr gru 09, 2009 17:09 przez TuneFORCE, łącznie zmieniany 1 raz.
Bilverksted i Trondheim - http://bilhobbyverksted.no/
Varebil til leie i Trondheim - https://varebiltilleje.no/
Varebil til leie i Trondheim - https://varebiltilleje.no/
- CrocodileReggae
- Gadatliwa bestia
ale tu gorąco...TuneFORCE pisze:Niech ten autosreba kupi najpierw chociaż jeden oryginalny fejs, ori soft a nie na cracach jedzie...zobaczymy czy wtedy tuning za 600zł będzie robił...
osobiście nie wiem na czym AS tuningu pracuje... I proponuję tego tematu nie rozstrzygać na forum.
Życzę mu żeby się dorobił umiejętności, obciążeniówki i pozostałych diwajsów...
Kontrola nie jest od tego żeby coś znajdywać - oni przychodzą po łapówki...evolution pisze:hmmm w kazdej nie znalezli jednego lewego programu, kabla... dalej podtrzymujesz to co mowisz.
www.gustavo.pl najlepsza kawa w Puławach :)
AHF: 142KM 325Nm AWX: 171KM 378Nm CAYC: 160KM 313Nm by Rogalotti
www.rperformance.pl
AHF: 142KM 325Nm AWX: 171KM 378Nm CAYC: 160KM 313Nm by Rogalotti
www.rperformance.pl
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
ja na ten przyklad nie jestem o nic lzejszy. przyjechali zrobilem co trzeba dalem papier wyskoczyli z blachy pokazalem co trzeba i dowiedzialem sie ze sa jeszcze uprzejmi na tym swiecie i pojechaliKontrola nie jest od tego żeby coś znajdywać - oni przychodzą po łapówki...
EVOLUTION MOTOR SPORT
majkitdi pisze:jesli chodzi o autoseba to chyba glownie promuje swoje programy na allegro.. jak mowi moj szef to lamerski portal ale trzeba docenic fakt, przez ilu ludzi jest odwiedzany i spojrzec na potencjalna ilosc klientow. i to nie koniecznie do konca uswiadomionych
jesli chodzi o jezdzenie na drugi koniec polski celem zaoszczedzenia 100zl to wg mnie mija sie to z celem. jestem zdania, ze tunera trzeba miec jak najblizej domu, czy to ze wzgledu na potencjalne diagnozy czy dalsze etapy modzenia.
jako korzystajacy z grupowego ostatniego grupowego chipowania w dynosoft moge ich smialo kazdemu polecic. dostalem taki program jak chcialem, z mocniejsza gora do wykorzystania kiedy trzeba
elo
Heh no skoro uwazasz, ze Wielun jest na drugim koncu od Waraszwki to ok to tak po 1 po 2 jak widzisz i tak nie ma chetnych na grupowy we Wro.. a po 3 to nie chodzi ze 100 taniej tylko o to, ze jest taniej i gdyby co to pojdzie na pokrycie wahy do wawy i wyjdzie na to samo... A juz w ostaniej kwesti jest to, ze za chiny sie nie mozemy dogadac.. Ja pytam ile wymiana turbiny i program i po raz kolejny dostaje odp ile za program jak jest 5 czy 10 osob no chyba ze ja jakis nierozgarniety jestem , albo jest jeszcze jedna mozliwosc ze wymiana bedzie dla mnie w gratisie jak bedzie grupowo no ale nie stety tego sie moge tylko domyslac PZDR
A tak apropos glowny zainteresowany znikł..... hehe
Ostatnio zmieniony czw gru 10, 2009 16:00 przez bazone, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
bazone pisze:350złmajkitdi pisze:jesli chodzi o autoseba to chyba glownie promuje swoje programy na allegro.. jak mowi moj szef to lamerski portal ale trzeba docenic fakt, przez ilu ludzi jest odwiedzany i spojrzec na potencjalna ilosc klientow. i to nie koniecznie do konca uswiadomionych
jesli chodzi o jezdzenie na drugi koniec polski celem zaoszczedzenia 100zl to wg mnie mija sie to z celem. jestem zdania, ze tunera trzeba miec jak najblizej domu, czy to ze wzgledu na potencjalne diagnozy czy dalsze etapy modzenia.
jako korzystajacy z grupowego ostatniego grupowego chipowania w dynosoft moge ich smialo kazdemu polecic. dostalem taki program jak chcialem, z mocniejsza gora do wykorzystania kiedy trzeba
elo
po drugie prosze to jest watek o grupówce a nie kto ma pirata a kto legala.nie wnikam.jak ktos chce zobaczyc moje licencje to zapraszam na priva
pozdr
mirass
Heh no skoro uwazasz, ze Wielun jest na drugim koncu od Waraszwki to ok to tak po 1 po 2 jak widzisz i tak nie ma chetnych na grupowy we Wro.. a po 3 to nie chodzi ze 100 taniej tylko o to, ze jest taniej i gdyby co to pojdzie na pokrycie wahy do wawy i wyjdzie na to samo... A juz w ostaniej kwesti jest to, ze za chiny sie nie mozemy dogadac.. Ja pytam ile wymiana turbiny i program i po raz kolejny dostaje odp ile za program jak jest 5 czy 10 osob no chyba ze ja jakis nierozgarniety jestem , albo jest jeszcze jedna mozliwosc ze wymiana bedzie dla mnie w gratisie jak bedzie grupowo no ale nie stety tego sie moge tylko domyslac PZDR
A tak apropos glowny zainteresowany znikł..... hehe
www.vagtune.pl tel. 502730289
mirass a co z tą aukcją bo temat umarł śmiercią naturalną http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=305947