Montaż komputera FIS
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Witam wszystkich, mam pytanie bo powoli przymierzam sie do zalozenia nowych zegarow z pelnym fissem. Moj gofer jest z 2001 roku PD, prosze o jakies wskazowki na co mam zwrocic uwage gdybym chcial zakupic pelengo fissa ale juz po fejsie i co bede potrzebowal??? rozumiem ze musze nowa manetke zapodac???chce razem z tempem...
ponizej link do aukcji przykladowej czy podejdzie
http://moto.allegro.pl/item961594588_vw ... tkowy.html
dzieki za wszelka pomoc pozdrawiam
ponizej link do aukcji przykladowej czy podejdzie
http://moto.allegro.pl/item961594588_vw ... tkowy.html
dzieki za wszelka pomoc pozdrawiam
Szczęścia, cierpliwości i sporej gotówki. Od listopada nie widziałem takiego na alle.Laser85 pisze:gdybym chcial zakupic pelengo fissa ale juz po fejsie i co bede potrzebowal???
Grzana multifunkcja, FIS, Delta 6 + USB w łokciu, Fotochrom z kompasem, Pikowana deska, PDC
ThermoTop E, Xen, Gwint, 312 heble, Thule, mało mocy, dużo rdzy i trochę zadrapań...
ThermoTop E, Xen, Gwint, 312 heble, Thule, mało mocy, dużo rdzy i trochę zadrapań...
Czyli tak... przeczytałem 56 stron postów i dowiedziałem się że .... Mam MKIV z 2003 roku z końca marca... licznik mam z numerem.... na zdjęciu jest.... czyli co mogę kupić szafkę z fiz-em manetkę do .... fiz-a i..... już.... znaleźć kogoś w łodzi kto to zrobi i już.... czy coś jeszcze mam kupić....
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
...Nie jeździj szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać...
A czy jakieś czujniki potrzebuję jeszcze dokupić... nie wiem ale termometr czy coś tam jeszcze.... np. nie zapala mi się kontrolka o braku płynu do spryskiwaczy... ale jaki koszt i czy wszystko mi zrobią jak dokupię szakę z Fis-em i manetkę...... Reszta mnie nie interesuję... dobrze rozumię i gdzie w łodzi mi to ktoś zrobi i .......za ile
...Nie jeździj szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać...
jak masz climatronic to masz czujnik, jak nie zapala się kontrolka to można zmienić zbiorniczek na taki z kontrolką, jak nie zapalają się okładziny hamulcowe (kontrolka) można zrobić wiązkę i założyć okładziny z czujnikiem - wszystko co cię chce uzyskać i jaki ma się zasób portfelahyper74 pisze:A czy jakieś czujniki potrzebuję jeszcze dokupić... nie wiem ale termometr czy coś tam jeszcze.... np. nie zapala mi się kontrolka o braku płynu do spryskiwaczy..