Witam! Zastanawiam się znad zmianą antenki... Ta którą posiadam obecnie, to najtańsza jaka była w serwisie CB jakieś 3 lata temu, "Falcon"chyba na niej pisze, ale nie o to chodzi... Obecna antena ma 75 cm do podstawy i przy wjeżdżaniu i wyjeżdżaniu z garażu, czy też na parking w centrach handlowych, rysuję nią po suficie... Więc chciałbym coś niższego. Znalazłem na allegro różne antentki, Miałem już kupić Presidenta Floride, która ma 45 cm, ale jednak zasieg do mnie nie przemówił... Znalazłem antenę Lemm AT-1063
http://www.allegro.pl/item961193423_lem ... urier.html Byłem w serwisie CB i koleś proponował mi jakąś również łamaną za 140 zł, tylko nie pamiętam nazwy (w każdym bądź razie nie President, ani żadna z tych co wymieniłem). I teraz moje pytanie czy możecie mi coś polecić? Tylko zaznaczam że nie dłuższa niż ta co mam, bo to bedzie bez sensu, chyba że podobnie jak lemm, bedzie składana. Antenka umieszczona jest z od strony kierowcy na końcu dachu;)
P.S. Pewnie już pojawiały się pytania podobne do mojego, ale wybaczcie, przeczytanie 73 stron postów zajęłoby mi chyba z miesiąc...
Czekam na jakieś propozycje:)