NIE ZAŁĄCZA SIE WENTYLATOR;/
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
NIE ZAŁĄCZA SIE WENTYLATOR;/
Mam problem bo w mym gofferze:D 1.6 (ABU) Wymieniłem już silniczek od wentylatora i włącznik termiczny wentylatora w chłodnicy(chyba tak to sie nazywa:) i nadal nic;/. Termostat jest wyjęty (obieg jest cały czas otwarty), czujnik temperatury pokazuje raczej dobrą temperaturę bo jak zaczyna przekraczać 100 stopni to wtedy woda się gotuje;/ Podgrzewałem ten włącznik termiczny i nic a jak podepnę na krotko tą wtyczkę to dwa biegi chodzą bez problemu.... Co może być jeszcze odpowiedzialne za włączanie się wentylatora?
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
na tą pore zakresu temperatur ci nie podam bo nie mam włączników przy sobie ani opakowania bo zostało w warsztacie... tak to raczej zamiennik bo nie było nic innego na stanie.. poszukam jutro może dopadne jeszcze jakieś inne bo muszę mieć jakiś punkt zaczepienia , bo myślałem ze może być coś innego odpowiedzialne za wentylator..
wydaje mi się ze jak by nie było ciśnienia to bym mogł bez problemu odkręcić korek zbiorniczka po zlapaniu temperatury a nie wywala mi go? czy nawet widać to po gumowych wężach do chłodnicy że są twarde i nabuzowane;)
wydaje mi się ze jak by nie było ciśnienia to bym mogł bez problemu odkręcić korek zbiorniczka po zlapaniu temperatury a nie wywala mi go? czy nawet widać to po gumowych wężach do chłodnicy że są twarde i nabuzowane;)
Ostatnio zmieniony czw mar 18, 2010 22:19 przez MikoGolf18, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- Kontakt: