Lampy FK z soczewką i xenonem???
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- ozyrysh
- kieroVWca boroVWca
- Kontakt:
Lampy FK z soczewką i xenonem???
Witam wszystkich!
Prosze wybaczyc jesli zrobie cos co nie jest zgodne z regulaminem. prosze wtedy o wiadomosc to poprawie:)
mam pewne pytanie.
interesuje mnie zalozenie xenonów do bory
znalazlem na allegro komplet lampy+xenon.
http://moto.allegro.pl/item946002300_vw ... dnich.html
co o tym sadzicie??
opłaca sie??
prosze o odpowiedzi
pozdrawiam
Prosze wybaczyc jesli zrobie cos co nie jest zgodne z regulaminem. prosze wtedy o wiadomosc to poprawie:)
mam pewne pytanie.
interesuje mnie zalozenie xenonów do bory
znalazlem na allegro komplet lampy+xenon.
http://moto.allegro.pl/item946002300_vw ... dnich.html
co o tym sadzicie??
opłaca sie??
prosze o odpowiedzi
pozdrawiam
Zupełnie - nowe lampy tego typu można kupic za ok 600zł, a chiński hid od 200zł. Z tym że przypominam, że takie lampy będą nielegalne, i dowód może polecieć
Od 600-700zł za sztuke można kupić oryginalne reflektory ksenonowe do bory - lepiej zastanów się nad czymś takim
EDIT: A - i witamy nowego użytkownika
Od 600-700zł za sztuke można kupić oryginalne reflektory ksenonowe do bory - lepiej zastanów się nad czymś takim
EDIT: A - i witamy nowego użytkownika
Ostatnio zmieniony ndz mar 21, 2010 18:17 przez Shmatan, łącznie zmieniany 1 raz.
- ozyrysh
- kieroVWca boroVWca
- Kontakt:
no właśnie dlatego pytam o to tutaj bo najlepiej jest skorzystac z czyjegoś doświadczenia:)
tak ze dzieki za rady:)w borze nie mialem xenonow jak dotychczas ale chciałbym zamontowac i licze sie z tym ze jeszcze spryskiwacze i samopoziomowanie.
znowu biorąc pod uwage koszty to sie odniechciewa:)
a jakie lampy mozecie mi polecic??
prosze o sugestie...
i co to jest to EDIT A???
tak ze dzieki za rady:)w borze nie mialem xenonow jak dotychczas ale chciałbym zamontowac i licze sie z tym ze jeszcze spryskiwacze i samopoziomowanie.
znowu biorąc pod uwage koszty to sie odniechciewa:)
a jakie lampy mozecie mi polecic??
prosze o sugestie...
i co to jest to EDIT A???
ozyrysh, EDIT jako oznaczenie że dopisałem to później
Lampy polece Ci albo ksenon, albo oryginalne z malowanym na czarno wkładem. Przy montowaniu ksenonów możesz "na sztukę" dorzucić tylko spryski za 60zł uniwersalne żeby były w razie kontroli, a samopoziomowania się raczej nikt nie czepi. Co do malowania wkładów było troche tematów na forum - możesz poczytać. Uzyskasz efekt jak u mnie
Lampy polece Ci albo ksenon, albo oryginalne z malowanym na czarno wkładem. Przy montowaniu ksenonów możesz "na sztukę" dorzucić tylko spryski za 60zł uniwersalne żeby były w razie kontroli, a samopoziomowania się raczej nikt nie czepi. Co do malowania wkładów było troche tematów na forum - możesz poczytać. Uzyskasz efekt jak u mnie
- ozyrysh
- kieroVWca boroVWca
- Kontakt:
a gdzie ja moge kupic takie spryski??
wiem jest tego po allegro
ale co wybrac??
i co do reflektorow...
jakies linki moge prosic??
wiem jest tego po allegro
ale co wybrac??
i co do reflektorow...
jakies linki moge prosic??
Ostatnio zmieniony ndz mar 21, 2010 20:31 przez ozyrysh, łącznie zmieniany 1 raz.
a mylisz sie kolego,mojego kumpla zatrzymala "wladza" i kazali mu zgasic i zapalic swiatla zeby zobaczyc czy dziala poziomowanie...inna sprawa ze w dzien bedzie to troszke utrudnione.pozdrawiam ps. "witam wszystkim do tej pory bylem obserwatorem".
[ Dodano: 21 Mar 2010 20:10 ]
a mylisz sie kolego,mojego kumpla zatrzymala "wladza" i kazali mu zgasic i zapalic swiatla zeby zobaczyc czy dziala poziomowanie...inna sprawa ze w dzien bedzie to troszke utrudnione.pozdrawiam ps. "witam wszystkim do tej pory bylem obserwatorem".
[ Dodano: 21 Mar 2010 20:10 ]
-
- Mały gagatek