[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RECARO
Moderator: G0 Karcio
- Chlopak1988
- Forum Master
- Kontakt:
teraz siądzie nieźle, jak założysz same springi na tył bez regulacji to koło się ładnie w nadkole schowa i przód można też syto skręcić
Ostatnio zmieniony ndz mar 21, 2010 11:11 przez szczep, łącznie zmieniany 1 raz.
- xxxPALUCHxxx
- Gadatliwa bestia
od zawsze podobaly mi sie w MK IV BBSy
czekam na zdjecie calego auta
czekam na zdjecie calego auta
______LET's GOLF______
MIGAJACA KONTROLKA AKUMULATORA / ALTERNATORA -> potrzebuje pomocy :
viewtopic.php?f=140&t=398583
MIGAJACA KONTROLKA AKUMULATORA / ALTERNATORA -> potrzebuje pomocy :
viewtopic.php?f=140&t=398583
Ale to będzie niespotykany model BBS Hockenheim Rod zawsze podobaly mi sie w MK IV BBSy
Dobrze modzisz Sagano
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Heh! Dobrze powiedziane steniu4, powiedzmy takie repliki BBSsteniu4 pisze:Ale to będzie niespotykany model BBS Hockenheim R
Dzieki wszystkim za dobre slowa. Zostalo mi jednak najwazniejsze - odwiedzic lakiernika i pomalowac graciki wraz ze zrobieniem malych popraweczek lakierniczych. No i oponki. Koszta juz policzone i czekam teraz na naplyw gotowki $$$. Bylo by juz ale wyszlo tyle niespodziewanych wydatkow w tym miesiacu, ze poszlo w odstawke...
-
- Użytkownik
- Kontakt:
- Chlopak1988
- Forum Master
- Kontakt:
sagano88, daje radę. Koszty to stała przeszkoda niestety. Lakiernika chyba sobie odpuścimy tego mojego, ale mam nowy namiar na gościa który maluje normalnie oficjalnie a nie po kątach i ponoć nie jest finansowym łupieżcą...
popieram, a kolor fakt. NajlepszyBlablus pisze:Nie no golfik elegancja, szczegolnie kolorek( taki jak moj)
To może tradycyjnie w czwartek??Chlopak1988 pisze:Zakładaj i mały spot zrobimy żeby obejrzeć
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
to może zmienimy tradycję? W ten czwartek robię za drajwera( tzn jadę do Rokietnicy), bo Vectra się posypała i w PO jest tylko Gofersteniu4 pisze:To może tradycyjnie w czwartek??
EDYCJA:
Dobra styka czwartek, wyjazd jest w środę
Ostatnio zmieniony pn mar 22, 2010 21:50 przez truckman, łącznie zmieniany 2 razy.