Jak sprawdzic Termostat??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jak sprawdzic Termostat??
Dopiero po ok 5 moze wiecej kilometrach czujnik wskazuje temperature taka jaka ma być. Domyslam sie ze to jest walniety termostat. Gdzie on w ogole jest? Z zsaniem tez mam problemy. Nie wylacza sie tak jak powinno. Pomocy Z gory dzieki Pozdrawiam
Chomik
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
Re: Jak sprawdzic Termostat??
termostat jest w obudowie pompy wody,chomikkk pisze:Dopiero po ok 5 moze wiecej kilometrach czujnik wskazuje temperature taka jaka ma być. Domyslam sie ze to jest walniety termostat. Gdzie on w ogole jest? Z zsaniem tez mam problemy. Nie wylacza sie tak jak powinno. Pomocy Z gory dzieki Pozdrawiam
a sprawdzic to tak ja kw ksiazkach podają, wrzucic do wody gotujacej sie, włozyc termometr i patrzec przy jakiej temp sie otworzy
www.vrservice.pl
- Michael G60
- Forum Master
- Kontakt:
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- Michael G60
- Forum Master
- Kontakt:
No to bez komentarza. Ja wyjeżdżam z zgarażu i zaraz jadę sobie ok.60 km/h bez postojów. Po 4 km wskazówka zchodzi z białęgo pola.gogi pisze:U mnie po jakis 3 km temp jest ok, tak tak, szybko sie nagfrzewa ale coz z tego skoro przy drugim km stoje pare minut w korku :):)
!!!...5 września 2020: 15 lat mojej obecności na forum VW GOLF...!!!
SzczesciarzMichael G60 pisze:No to bez komentarza. Ja wyjeżdżam z zgarażu i zaraz jadę sobie ok.60 km/h bez postojów. Po 4 km wskazówka zchodzi z białęgo pola.gogi pisze:U mnie po jakis 3 km temp jest ok, tak tak, szybko sie nagfrzewa ale coz z tego skoro przy drugim km stoje pare minut w korku :):)
Pozdrawiam
--
gogi
Wcześniej MK2, teraz MK4.
gogi
Wcześniej MK2, teraz MK4.