Co to za wtyczki ??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Co to za wtyczki ??
No to foto troche male i nie dokladne ale ciemno bylo :PP a co to za wtyczki w moim MK2 sa moze mi ktos powiem (silnik diesel ) a wtyczki sie znajduja pod zbiorniczkeiem na płyn chłodniczy !!! sa 3 i nie podłączone :/:))
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- conrad81
- Mały gagatek
- Kontakt:
zapewne chodzi o przeciwmgielne przednie a przycisk na tablicy ze znaczkiem odpowiednim ktorego moze nie byc jesli nie ma fabrycznie tych halogenowTo_mas pisze:Jakto od chalogenow jakich ?? i ze niby do jakiego przycisa to idzie ??
stycznika tez pewno nie ma na tablicy bezpiecznikow w takim wypadku
Są dwa rodzaje nadsterowności: klasyczna i zaaajebiesta:)
Wyłącznik na desce być powinien. To jest ten sam co do p/mgielnych z tyłu.Ma dwie pozycje. Przekaźnika nie ma, w vw nie zakładali przekaźników nawet do reflektorów głównych. Co do pozostałych wtyczek to w niektórych zybożonych wersjach nie montowano kierunkowskazów bocznych, była jednak instalacja do ich podłączenia, może to właśnie to?conrad81 pisze:zapewne chodzi o przeciwmgielne przednie a przycisk na tablicy ze znaczkiem odpowiednim ktorego moze nie byc jesli nie ma fabrycznie tych halogenow
stycznika tez pewno nie ma na tablicy bezpiecznikow w takim wypadku
Mam swiatla p. mgielne z przodu juz podpietebodzio_j pisze:to może być wtyczka do podłączenia halogenów p/mgielnych.Komas pisze:w moim mk3 tez wisi jakas wtyczke dokladnie kolo klaksonu z prawej strony na dole. Wyglada niemal identycznie jak tak od klaksonu tylko ze jest samotna. Wie moze do czego ona jest?
- hanti
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
niektóre gofry miały montowane po dwa klaksony stąd trn drugi kpl wtyczek( dwa kable z wsówkami z kapturkami z gumy)Komas pisze:w moim mk3 tez wisi jakas wtyczke dokladnie kolo klaksonu z prawej strony na dole. Wyglada niemal identycznie jak tak od klaksonu tylko ze jest samotna. Wie moze do czego ona jest?
dokładnie tak tylko podpiąć i nic więcejmarcinb pisze:bodzio może wiesz czy ta wtyczka w mk2 (spinki ustawione w T ) jest tylko jedna? i do tej jednej podpiąć obydwa halogenki? bo skoro jest ta wtyczka wyprowadzona to rozumiem ze wystarczy je podpiać?
jak by to powiedzieć : jak nie założysz to nie zobaczysz efektu , a jak założysz to zadasz sobie pytanie - dlaczego tak późno. różnica w światłach jest jak maluch a mercedes (ja mam u siebie fabryczne przekaźniki - wer. austriacka)To_mas pisze:A tak wogole to myslicie ze zalozenie tych przkażnikow do swiateł poprawi cos ???