[mk3][OEM+]z miłości do detali
Moderator: G0 Karcio
takie tam "spy-photo"... nie mogłem się powstrzymać, założyłem letnie koła
plastiki ogarnięte, założyłem nowy znaczek z przodu i taką plastikową ramkę naokoło niego (w końcu, hehe - od kiedy ostanio zmieniałem to nie było czasu założyć tego). Jeszcze trochę pracy mnie czeka, ale już przynajmniej nie odstrasza
dam więcej zdjęć jak już wszystko ogarnę z zewnątrz (muszę lotkę nakleić jeszcze na szybę, nałożyć politurę i wosk na auto), jak widać lakiernik stanął na wysokości zadania
plastiki ogarnięte, założyłem nowy znaczek z przodu i taką plastikową ramkę naokoło niego (w końcu, hehe - od kiedy ostanio zmieniałem to nie było czasu założyć tego). Jeszcze trochę pracy mnie czeka, ale już przynajmniej nie odstrasza
dam więcej zdjęć jak już wszystko ogarnę z zewnątrz (muszę lotkę nakleić jeszcze na szybę, nałożyć politurę i wosk na auto), jak widać lakiernik stanął na wysokości zadania
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
stan prac na dziś:
- podpięte 3 światło stop
- założone nowe śruby antykradzieżowe
- założona nowa żarówka podświetlenia tylnej popielniczki (19,50 w aso )
umówiłem się ze szklarzem na zamocowanie lotki na jutro - doszedłem do wniosku, że zrobi to lepiej niż ja, a do tego nie będę miał tydzień rąk brudnych
- podpięte 3 światło stop
- założone nowe śruby antykradzieżowe
- założona nowa żarówka podświetlenia tylnej popielniczki (19,50 w aso )
umówiłem się ze szklarzem na zamocowanie lotki na jutro - doszedłem do wniosku, że zrobi to lepiej niż ja, a do tego nie będę miał tydzień rąk brudnych
oj to rzeczywiście szkoda
Ostatnio zmieniony czw kwie 01, 2010 07:52 przez Merffik, łącznie zmieniany 1 raz.
- vwidzewiak
- Nowicjusz