MKIV Variant - truckman
Moderator: G0 Karcio
- Chlopak1988
- Forum Master
- Kontakt:
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Pekol w swoim MK4. Jak zobaczylem go pierwszy raz to odrazu nasunelo mi sie - "Ma HID-a...!", Ale potem jak z nim gadalem, mowil ze to zwykle zarowki H7 tylko jakies z bardzo niebieska banka kupione tez gdzies w markecie, ale za 30 pare PLN. I na takie wlasnie poluje bo efekt byl naprawde super! Swiatlo dawalo jak prawdziwy xenon z niebieska poswiata co w sam raz pasowalo by mi do LED-owych ppostojowekChlopak1988 pisze:Sagano, ostatnio mówiłeś że ktoś ma jeszcze bielsze światła i to też na zwykłych żarówkach, pamietasz może kto takie ma?
W życiu bym nie powiedział, że marketowe żarówki mogą świecić... no... w ogóle, że świecą a co dopiero na biało
Mam teraz wstawione nightbreaker`y, poszukam oszołomów i porównam organoleptycznie.
Mam teraz wstawione nightbreaker`y, poszukam oszołomów i porównam organoleptycznie.
Grzana multifunkcja, FIS, Delta 6 + USB w łokciu, Fotochrom z kompasem, Pikowana deska, PDC
ThermoTop E, Xen, Gwint, 312 heble, Thule, mało mocy, dużo rdzy i trochę zadrapań...
ThermoTop E, Xen, Gwint, 312 heble, Thule, mało mocy, dużo rdzy i trochę zadrapań...
z chęcią bym założył bo czytałem w Motorze, że są całkiem solidne i dużo lepiej świecą( tzn dalej i szerzej) niż oriowies pisze:nightbreaker`y,
ale powiem ci że te oszołomy u sagano aż mnie zaskoczyły do tego stopnia, że jak widać specjalnie się przejechałem do oszłoma po żarówki, zostałem nagrodzony promocją Pepsi, 4x2l za 11,99 zł
aaaa show apropo cen paliw, tankowałem dzisiaj za 3,91 zł zwykły ON na BP
Ostatnio zmieniony ndz mar 28, 2010 21:24 przez truckman, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak chodzi o hid marketowe żarówki to niestety mają one strasznie krótką żywotność. Przerabiałem temat wiele razy. Nie ma to jak ksenon :green_fuck: A na długie wsadziłem PHILIPS BlueVision H7 których wcześniej w zwykłych lampach używałem jako mijania... Ładnie świecą tylko nie podoba mi się właśnie ta niebieska bańka którą widać z zewnątrz przez to że mamy gładkie klosze...
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
owies, nic po prostu liczę, że chociaż z miesiąc polatam na tych żarówkach
Na ten sezon plany są skromne:
Jak najszybciej się da:
- 18` - tylko muszę opchnąć swoje koła
- leciutkie obniżenie dla smaku
W późniejszym czasie:
- ciemne szybki( na bank we wrześniu)
- podgrzewanie lusterek, instalacja do podgrzewanych foteli( akurat na jeden dzień robota)
- czarna podsufitka i boczki w alkantarze( najwcześniej w lipcu)
No to lecim ze zdjęciami:
Fotele, lepsze zdjęcia
Czarne lusterko( właściwie prawie czarne, manewr zamierzony)
Klameczki niby R32
Taki smaczek na koniec, 8,5j, et30, 18`, 225/40
Teraz springi i można się kulać, kombinowałem nad rantem w polerce, ale samodzielnie to za dużo pracy, a narazie na oddanie felg mnie nie stać także może zostaną czarne?
Na ten sezon plany są skromne:
Jak najszybciej się da:
- 18` - tylko muszę opchnąć swoje koła
- leciutkie obniżenie dla smaku
W późniejszym czasie:
- ciemne szybki( na bank we wrześniu)
- podgrzewanie lusterek, instalacja do podgrzewanych foteli( akurat na jeden dzień robota)
- czarna podsufitka i boczki w alkantarze( najwcześniej w lipcu)
No to lecim ze zdjęciami:
Fotele, lepsze zdjęcia
Czarne lusterko( właściwie prawie czarne, manewr zamierzony)
Klameczki niby R32
Taki smaczek na koniec, 8,5j, et30, 18`, 225/40
Teraz springi i można się kulać, kombinowałem nad rantem w polerce, ale samodzielnie to za dużo pracy, a narazie na oddanie felg mnie nie stać także może zostaną czarne?
Git!! Wg mnie bez polerki wyglądają supa! Tylko teraz chociaż springi tak jak piszesz... Malinka jest
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
-
- Użytkownik
- Kontakt:
truckman tak jak już pisałem..
Kółka podziałały na duży plus
Kółka podziałały na duży plus
Rozumiem, że robiłeś je sam?truckman pisze:Klameczki niby R32
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .