vento by idgray
Moderator: G0 Karcio
- Vento Wąski
- Ma gadane
- Kontakt:
-
- Forum Master
- Kontakt:
- idgray
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
potwierdzam zamulam jak się tylko da jazda do pracy i z powrotem uniemożliwia inną jazdę z reguły najwyższym biegiem jest 3 czasami w porywach szaleństwa 4 wbijam no i obroty na poziomie 2200 to max
ale o czym ty piszesz ? rsy w proszku rotory w Radomiu ranty nie wypolerowane więc jak mam zrobić sesję na rsachkkkubek pisze:Id zrob jakas ladna sesje na RS dawno fot nie bylo
pozyczylbym ci swoje ,ale sytuacje mamy podobna rotory gdzie indziej, dekle juz niedlugo tez gdzie indziej ,ranty na przod leza u ciebie...wiec sam widzisz,ze mimo szczerych checi nie da radyidgray pisze:ale o czym ty piszesz ? rsy w proszku rotory w Radomiu ranty nie wypolerowane więc jak mam zrobić sesję na rsach
- duzy_przemo
- Gadatliwa bestia
- idgray
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
niestety pali sporo muszę jechać zatankować do pełna i będę wiedział dokładnie ile wyjdzie w jeździe mieszanejlukasz_61 pisze:ale to po trasie az tyle pali? powinno chyba byc sporo nizej skoro emerycka jazda
duzy_przemo pisze:Do lata ID się wyrobisz
do któregoś lata się wyrobię na pewno jeśli pod puzzlami masz na myśli koło i zawias to myślę że na przełomie maja / czerwca uda się wszystko założyćPoncek17 pisze:Tylko ktorego ??