SZUKASZ POMOCY TECHNICZNEJ do Cabrio ??? napisz to tu!!!
- PeterCabrio
- Nowicjusz
- Kontakt:
Co do windshota to ten za przednie fotele jest ok ale ten zakrywający całość, pozwala na to wrzucenie jakichś pierduł na tylną kanapę i wiadomo ze ani tego nie zwieje ani nikogo nie bedzie kusiło.
A co do paneli 165 to ja zakładałem ale zrobiłej je od podstaw sam wiec jest tam 165 + 130 mm głośnik i wyglada to tak jak na fotce. można kręcić korbą tylko trzeba się nauczyć ale nie jest to zbyt uciążliwe
A co do paneli 165 to ja zakładałem ale zrobiłej je od podstaw sam wiec jest tam 165 + 130 mm głośnik i wyglada to tak jak na fotce. można kręcić korbą tylko trzeba się nauczyć ale nie jest to zbyt uciążliwe
cabrio fun
wracajac do tematu windschota to wydaje mi sie ze to jest dobre ale na długie trasy. Chyba nie ma sensu zakladać tego do jazdy po mieście, co to za frajda z jazdy cabrioletem jak Ci nic nie podwiewa zza szyi może bredzę bzdury bo nigdy nie jeździłem z windschotem ale mnie przy otwartym daszku kręci własnie ta otwarta przestrzeń którą mam ze wszystkich stron wokół siebie. Więc po co jeździc z z windschotem za plecami? to już lepiej kupic sobie blaszaka z szyberdachem
jesli się myle to mnie uświadomcie
jesli się myle to mnie uświadomcie
Prawda bo jak chcesz lekki powiew w kark to lekko szybe sobie uchylasz i elegancko się odbija od wiatrołapu. Jak jak złoże to nie zdejmuje .Chyba że musze. Jutro zrobie foty i wrzuce.martini44 pisze:masz racje ze przestrzeń to wolnosc co daje nam cabrio......ale lepiej jeździc z windschotem przez cały okres niż jednorazowo bez a reszte czasu spędzić z zawianym karkiem !!!!
- PeterCabrio
- Nowicjusz
- Kontakt:
rozkładał/naprawiał ktoś prawą klamke od dachu? bo coś ostatnio zaczeła mi sie sama otwierać, więc wyjąłem ją dziś i widze że jest pęknięta jedna cześć.
Może ktoś ma taką na zbyciu?
P.S.
KUPIE KLAMKE DACHU - PRAWĄ !
[ Dodano: Czw Kwi 06, 2006 12:21 ]
pasuje hokej z VR6 do mk1 Cabrio ?
Może ktoś ma taką na zbyciu?
P.S.
KUPIE KLAMKE DACHU - PRAWĄ !
[ Dodano: Czw Kwi 06, 2006 12:21 ]
pasuje hokej z VR6 do mk1 Cabrio ?
Sorki za zwołkePeterCabrio pisze:ok to ja tez czekam na foty ... moj pomysl jest troszke inny ... chce zrobic cala ramke z nierdzewki (drut) u gory zaczepic na palaku za pomoca paskow na rzep no i jakos z tylu zlapac za kanapa bo tez ta wersja windschota mnie interesuje ale czekam na foty
[ Dodano: Nie Kwi 09, 2006 00:22 ]
A z tyłu troszku widać nowy nabytek mojego ojca. Nowy Pasek