Głośniki w drzwiach?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Głośniki w drzwiach?
Witam. Czy jest możliwość w jakiś sposób zamontowania głośników w drzwiach? (przednich) Standardowe głośniki pod szybą są mega lipne. Zero dobrego dżwięku.
Witam. Czy jest możliwość w jakiś sposób zamontowania głośników w drzwiach? (przednich) Standardowe głośniki pod szybą są mega lipne. Zero dobrego dżwięku.
mówisz o golfie II? bo chyba to pytanieAuto: golf III
w przypadku posiadania golfa III jest nie na miejscu,Czy jest możliwość w jakiś sposób zamontowania głośników w drzwiach?
radzę poczytać tematy w tym dziale albo użyć szukajki
-
- Forum Master
- Kontakt:
Niekoniecznie, bo kolega może mieć tą szczęśliwą wersję wyposażenia, w której nie ma nawet dziur w kieszeniach na głośniki... stąd takie pytanie...arturek320 pisze:w przypadku posiadania golfa III jest nie na miejscu,
pod tym się podpisuję oburącz.arturek320 pisze:radzę poczytać tematy w tym dziale albo użyć szukajki
nawet nie wiedziałem, że taka uboga wersja wychodziła, tak czy inaczej autor powinien wtedy dodać tą informację, a nie my mamy się domyślać jak jestSlavwek.ie pisze:Niekoniecznie, bo kolega może mieć tą szczęśliwą wersję wyposażenia, w której nie ma nawet dziur w kieszeniach na głośniki... stąd takie pytanie...
Przepraszam że tak nie jasno i że odkopuję stary temat. Tak posiadam golfa mk3 i NIE mam żadnych głośników w drzwiach. Ani dziur, po prostu kieszeń/schowek przez długość całych drzwi to wszystko. Rocznik 92
Co do szukajki nie działa mi ona na mojej przeglądarce nie wiem sam dlaczego.Pozdrawiam
Co do szukajki nie działa mi ona na mojej przeglądarce nie wiem sam dlaczego.Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony czw cze 24, 2010 23:22 przez CMK, łącznie zmieniany 1 raz.
Musiał byś zainwestować/zrobić, dystanse i kieszenie z miejscem na głośniki, chyba że potrafisz sobie zrobić sam z tego co masz , ale wątpię aby to ładnie wyglądało jak sam zaczniesz dorabiać miejsce głośnikowe.
Szukajka jedno FAQ drugie jak nie działa szukajka poczytaj FAQ a będziesz wiedział o co chodzi, nie widzę sensu aby każdy teraz od nowa Ci pisał co i jak.
Kieszeń
Dystanse
FAQ
Szukajka jedno FAQ drugie jak nie działa szukajka poczytaj FAQ a będziesz wiedział o co chodzi, nie widzę sensu aby każdy teraz od nowa Ci pisał co i jak.
Kieszeń
Dystanse
FAQ
Ostatnio zmieniony sob cze 26, 2010 15:27 przez mag2k3, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie kłuć się z głupkiem bo ludzie mogą pomylić kto jest kto"