Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
A czy mógłbyś zamieścić jakąś fotke . Bo piszesz w miejscu podłokietnika A ja wyraziłęm sie jasno że mam podłokietnik i to fabryczny . Wiec dali mi gumke jak zdemontuje podłokietnik czy co?? W ETKce 1J0 863 328 B zamieszczonym przez kol. agrala, jest to etui na monety i mam to etuiCoolktos pisze:umka miseczkowa, jest w miejscu gdzie powinien być podłokietnik,
Bo przychodzi w miejsce gdzie masz podłokietnik...teraz pytanie skąd się wzięła w aucie. Piszesz, że podłokietnik masz fabrycznie, to może tunel środkowy był wymieniany i się została ta gumka...jak masz podłokietnik to raczej tej gumki nigdzie nie przypasujeszRafał 21 pisze:Ale nie mogę sie uporac z tą bez literki B
dzięki kol Qto, dam sobie spokój z nią. Tylko wcześniej nie zauważyłem tej gumy. Po sprzątaniu zostały dwie . Ojciec sobie przypomniał że wyciągał osłone aku jak robił cos przy czujniku cofania. Więc jedna jest ORI i jej tam nie było jak sprawdziłem . Ale druga była w schowku zresztą obydwieQto pisze:fotka kiepska ale od ręki tylko taką mam...przed tylną popiałką przychodzi ta gumka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości