ta kanapa od audi jakoś dziwnie wygląda bez tego podłokietnika mogłeś dalej szukać RECARO od mk4 z podłokietnikiem 3 zagłówkami i rarytasem jest taka kanapa co ma 3 zagłówki , podłokietnik i środkowy pas na górze pomiędzy zagłówkami
[size=84][color=navy][b]Volkswagen Klub Polska #822#[/b][/color][/size]
Tak się składa że mam komplet kubłów RECARO i jest tam kanapa na 3 zagłówki i z pasem na środku, ale przednie fotele są do wersji 5D, więc przeróbka nie ma sensu. Poza tym te też są niezłe, a dużo się od RECARO nie różnią
vwbartus jak już będę miał zmieniać to tylko na RECARO i to tylko w czarnej skórze
Moje MK4 25 Jahre GTI viewtopic.php?t=266320" onclick="window.open(this.href);return false;
ShauN pisze:hmmm foteliki ciekawa sprawa ^^ zawsze to coś innego, mnie się podobują
Zmiana wydaje mi się że duża, tym bardziej po przesadce z welurowych foteli które jakoś i tak zaczęły mi nie pasować do reszty zmian wprowadzonych w autku
Moje MK4 25 Jahre GTI viewtopic.php?t=266320" onclick="window.open(this.href);return false;
Frykas pisze:przodziki fajne tylko ta tylna kanapa mi jakos srednio lezy
Frykas nie wybrzydzaj Z tyłu są 3 zagłówki i pas na środku, a dla mnie to już jest wypasik. Poza tym najważniejsze że z przodu będą wreszcie kubły z prawdziwego zdarzenia