![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Moderator: G0 Karcio
popieramaurel pisze:Kurde wywal ten dystans i bedzie juz OK zdecydowanie za szeroko z 15mm dystansem. czekam na foty bez dystansu
no niestety byłby profil 40 to nie byłoby balonaherbiasty pisze:felga wyglada bajecznietylko jak to w 15" opona sie naciagnela pieknie ale i tak jest balonowata
na dzień dzisiejszy nadal nie mam mniejszychmcsym pisze:kombinowałeś z mniejszym dystansem? bo troche mocno wystaje
bez dystansu to nie wyglądaKurde wywal ten dystans i bedzie juz OK zdecydowanie za szeroko z 15mm dystansem. czekam na foty bez dystansu
wpadnij kiedyś bo dawno Cie nie byłoYoZeT pisze:gofer juz poskładany??
Alvarees pisze:popieram
troszkę za szeroko chyba juz jest
nigdzie nie jest napisane że tak zostanie... nie mam innych dystansów więc założyłem te 1.5cm, bez paniki będzie dobrze10 cali tak wystajace powoduje ze auto wyglada groteskowo. W ogole jak dla mnie jesli ma wystawac to tylko minimalnie a tutaj jest przegiecie. Pomijajac to, powiem tylko ze golf prezentuje sie swietnie i ta felga to tez jest mistrzostwo ale nie w takiej szerokosci, nie w golfie przynajmniej.
trzeba działać bo w końcu pogoda się robimcsym pisze:Noo! widzę, że cały czas do przodudobrze że się nie poddajesz! z silnikiem postęp, czy dalej w miejscu?
kiedy wreszcie planujesz wyjechać gotowym gratem?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości