[mk4] by KACPERSKY ( bora front, 18'' white audi a8, gleba )
Moderator: G0 Karcio
pan kkkubek dobrze prawi, nankangi zakladaj, kolo na bialo lub poler-bialo i bedzie pieknie wygladalo, a to że osad, szmatke woz ze soba i nie bedzie problemu
Moje POLO --> viewtopic.php?f=91&t=206393" onclick="window.open(this.href);return false; <-- zapraszam :)
new rims --> BACK TO THE BLACK
NIe badz mnietki Zamawiaj 215/35/18 Podjedz do mnie to zobaczysz sobie jak wygladajakacpersky pisze:Felgi juz sa u mnie. Czekaja na pomalowanie. Własnie szukam firmy, ktra zrobi mi dosc dobrze dystanse zmieniajace rozstaw z 5x100 na 5x112. I oponka to chyba jednak Nankang 215/40/18 bedzie. Powoli cos sie zaczyna ruszac w temacie
NORD-VAG.PL
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Nie widzialem Twoich opon ale zamowilem chyba te same. Nankang NS-2 z tej stronki co mi podales wczesniej. Felgi w piaskowaniu. Dystanse pod koniec tygodnia moze juz beda.kkkubek pisze:Opony leza w garazu iwec mozna juz ogladac :d A felgi mam nadzieje ze juz beda zmontowane jakos tak do srody
Pozdro
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
no i paczka z oponami juz jest u mnie:
Dystanse tez juz powinny dzisiaj dotrzec ale z nie znanych mi powodow kurier trase z koszalina do manowa pokonuje juz caly dzien ( 10 km ). Felgi leza w domku odebrane z piaskowania i w poniedzialek ida do malowania piecowego. Takze polowa przyszlego tygodnia i kola juz beda na golfie
Dystanse tez juz powinny dzisiaj dotrzec ale z nie znanych mi powodow kurier trase z koszalina do manowa pokonuje juz caly dzien ( 10 km ). Felgi leza w domku odebrane z piaskowania i w poniedzialek ida do malowania piecowego. Takze polowa przyszlego tygodnia i kola juz beda na golfie
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
hehe ta niecierpliwosc to i mnie wykonczynwnorbert pisze:czekam czekam:D...i sie doczekac niemoge:P...siedze w szkole patrze powiadomienie na skrzynce...lece pedze...patrze a tam opony czekam na felunek....na autku:D..pozdro
ale tak na serio to juz nie ode mnie zalezy, poprostu koledzy, firmy tak maja czas a nie inaczej i musze czekac na swoja kolej.
bede teraz musial jeszcze bardzej uwazac na dziury i kraweznikiMadison pisze:kacpersky oponki miodzio Teraz tylko czekamy na foty kompletu na autku
a oto o godzinie 20 zawital drugi kurier i mam dystanse zminiajace rozstaw z 5x100 na 5x112