Pompa ma oznaczenia:
0 460 494 182
R223 BT 4007
068 130 081F
zdjecie pompy
Nie mogę znaleźć oznaczenia tej pompy, pompiarz znalazł że to pompa RA z audi 80.
Proszę o pomoc jakie końcówki wtrysków kupić i jakiej firmy.
Dzięki wielkie, pozdrawiam
![bigok :bigok:](./images/smilies/bigok.gif)
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Niech ustawi pod SB/RA.Do tego załóż wtryski takie jak pisałem wcześniej,odrobinę zwiększ ciśnienie doładowania i będzie cacylukasz.gtd pisze:Ostatnio mi pompiarz marudził, że nie wie, czy ja ustawiać pod JR czy RA?
Ale jakościowo najlepsze...lukasz.gtd pisze:A końcówki boscha troszkę drogie są.
Można zakładać.grzeh750 pisze:czy do silnika JR można założyć pompę od SB bez zmiany wtrysków, czy będą jakieś konsekwencje?
Pasuje.lukasz.gtd pisze:Już kupiłem rozrząd do JR, mam nadzieje, ze spasuje bez problemów.
Nie.lukasz.gtd pisze:Wtryski od SB ustawione jak do JR i pompa ustawiona jak JR?
Dzięki za pomoc, to rozwiało moje wątpliwości. A ten MF rożni się czymś od JR, czy to tylko inny kraj docelowy dla auta?Michaś_1977 pisze:Wtryski w SB i JR mają ustawione takie samo ciśnienie-155bar.
Pompę niech Ci ustawi w/g danych do SB-ka-będzie silnik miał trochę więcej mocy.Turbinę podkręcisz delikatnie i będziesz zadowolony z jazdy.Możesz jeszcze kata wyciąć
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości