[mk IV] Smoła by Pele
Moderator: G0 Karcio
dziś odwiedziłem SKATEPARK we Wrocławiu, była chwila aby cyknąć kilka fotek własną biedną cyfrówką ( poniżej zdjęcia robione własnoręcznie ). pojawił się również ARTX który ma sprzęt i umiejętności co do robienia zdjęć, razem pstryknął coś około 200, zamieszczę najlepsze jakoś na dniach jak będzie więcej czasu
bardzo dziękuję ARTX'owi za to, że się pojawił i chciało mu się z 2 godziny biegać wokół auta z ciężkim aparatem
bardzo dziękuję ARTX'owi za to, że się pojawił i chciało mu się z 2 godziny biegać wokół auta z ciężkim aparatem
lolo_golf pisze:Super ale pasuje mu polerkę zrobić
yyyyy polerkę? przecież jest ok z powłoką lakierniczą, zdjęcia robione słabym aparatem, tutaj zdjęcie z lepszego, czy jest sens robić polerkę? w tamtym roku robiłem już
Ostatnio zmieniony czw kwie 08, 2010 22:28 przez PELE, łącznie zmieniany 2 razy.
Pelton jak tam fmic?i jak strojenie poczyniles cos w tym kierunku? evo załozył juz?
bo po fotkach to smiem twierdzić ze jeszcze nie?
bo po fotkach to smiem twierdzić ze jeszcze nie?
Ostatnio zmieniony czw kwie 08, 2010 22:33 przez fasd, łącznie zmieniany 1 raz.
viewtopic.php?f=89&t=241036 MOJ DUPVWóZ
SPRZEDAM ALU SANTA MONICA ORYGINAŁ WIECEJ PW
WIOSNA 2011
PIERWSZY NA POMORZU i PRAWDOPODOBNIE w PL MK IV 2.0 TDI 8V
Lato 2012 ????
SPRZEDAM ALU SANTA MONICA ORYGINAŁ WIECEJ PW
WIOSNA 2011
PIERWSZY NA POMORZU i PRAWDOPODOBNIE w PL MK IV 2.0 TDI 8V
Lato 2012 ????
fasd, pisałem już kilka postów wyżej, że auto oddaje 10 kwietnia na kilka dni, zamieszczę fotostory z prac i oczywiście wykres po wszystkim z opisem całej roboty
miało być juz zrobione jakiś tydzień temu ale stało się coś ważnego i musieliśmy przełożyć ten termin
cierpliwości chłopie
miało być juz zrobione jakiś tydzień temu ale stało się coś ważnego i musieliśmy przełożyć ten termin
cierpliwości chłopie
Ostatnio zmieniony czw kwie 08, 2010 22:35 przez PELE, łącznie zmieniany 1 raz.
Dawaj więcej bo tamte z poprzedniej strony to chyba telefonem robione.pelton1985 pisze:tutaj zdjęcie z lepszego
• t h e r e ' s •• m o r e •• t o •• l i f e •• t h a n •• c a r s •• a n d •• g i r l s •• b u t •• n o t •• m u c h •
SPRZEDAM RESZTKI GRATÓW PO GOLFIE --> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=293690" onclick="window.open(this.href);return false;
biednym nikonem coolpix 220 :green_fuck:brz pisze:Dawaj więcej bo tamte z poprzedniej strony to chyba telefonem robione.
no i na mini foto meeting pojawiły się dwa dziadki czytaj corry
Poniżej załączam efekt pracy kolegi ArtX vel Artiks, zdjęcia się mi bardzo podobają, polecam współpracę z tym Panem, jeśli jest ktoś zainteresowany tutaj kontakt do ArtX'a [email protected]
ARTUR bardzo dziękuję za pracę włożoną w sesję
Dziś auto oddałem do evolutionmotorsport, zakładamy nowe większe pompki oraz FMIC, o efekcie prac na pewno Was poinformuję
Ostatnio zmieniony pn kwie 12, 2010 14:37 przez PELE, łącznie zmieniany 2 razy.
pelton1985, dobrze gada wypucowałeś. Świeci się jak psu jajca.
Ciekawie te Twoje kółka wyglądają w ruchu.
Tylko antenę bym zmienił. Czemu nie czarna? ;]
Ciekawie te Twoje kółka wyglądają w ruchu.
Tylko antenę bym zmienił. Czemu nie czarna? ;]
• t h e r e ' s •• m o r e •• t o •• l i f e •• t h a n •• c a r s •• a n d •• g i r l s •• b u t •• n o t •• m u c h •
SPRZEDAM RESZTKI GRATÓW PO GOLFIE --> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=293690" onclick="window.open(this.href);return false;
bo koła chrom to antena też chrom, ogólnie na żywo antenka ładnie współgra z resztąbrz pisze:Czemu nie czarna? ;]
uwierz mi, że nie jest to szczyt wypucowania tego auta, był tylko umyty a nie wywoskowany własnoręcznie, za kilka dni biorę się za polerkę lakieru po zimiebrz pisze:Świeci się jak psu jajca
Całkiem zacny proyect się szykuje, patrząc po szybkości ostatnich zmian, aż się boję co będzie dalej. Widać masz pasję i o to chodzi.
Ciemny front robi robotę, zresztą według mnie przy tym kolorze auta, tylko ciemne lampy
No to pelton1985, do zobaczyska w Rothenburgu no a wcześniej pod KFC
Ciemny front robi robotę, zresztą według mnie przy tym kolorze auta, tylko ciemne lampy
No to pelton1985, do zobaczyska w Rothenburgu no a wcześniej pod KFC
MURZYN_GT : viewtopic.php?t=193334
SPRZEDAM TROCHĘ MANELI DO MK3 + PRIV
SPRZEDAM TROCHĘ MANELI DO MK3 + PRIV