3xx w mk3 to juz godny wynik Wiadomo ze jak nowe graty to musza sie ulozyc bo nie sztuka jest dowalic cisnienie zeby wyplul graty. No nic bede monitorowal temat i jak bede jechal do minska to moze bedzie okazja sie ustawic na kreske z wlascicielem golfa BIG LOL
Po swietach bede jechal pod minsk do Tadzia tam kolo auto szrotu ten dom na zakrecie (na pewno kojarzysz) bo musze z nim jedna sprawe zalatwic wiec jak cos odezwe sie, jak bedziesz mial chwile to sie ustawimy
kolego skończ juz modzic przy tym aucie bo juz mnie palce bola od ponownego czytania ciagle twojego tematu i od powiekszania zdjec:) tunigu powinni zakazać:) bo to uzaleznia
1.9 TD boost pin,KW,1,2bar,smoked front viewtopic.php?f=88&t=217777" onclick="window.open(this.href);return false;
obecny KwiatkoVWóz
1.9 TDI 1Z+ 216,BBS RS,FMIC,FK,Raid HP viewtopic.php?f=88&t=378323" onclick="window.open(this.href);return false;
Vagowanie,odczyt,kasowanie błędów
vw_golf3, swietny wynik jak na razie. moim zdaniem szkoda ze nie poszedłes w jakis customowy kolektor lub choc taki z S2 lub 1.8T duzo lepiej by wyglądał motorek,bo z tym z 16V nawet wypolerowanym jak dla mnie delikatnie kupowato.
powiem szczerze że jeszcze nie wiem bo od razu jak auto wyjechało z Wrocławia i trafiło do mnie zostało rozebrane. A to dlatego że chciałem zdążyć na WPP które miało być w Białymstoku ( a zostało odwołane ) .
Jutro jak się uda skończę składanie silnika więc może jakaś mała przejażdżka będzie
lukas.g60
zobaczymy jaki wynik wyjdzie po dotarciu silnika bo sam jestem ciekaw . A jeśli chodzi o kolektor to evo kazał taki założyć więc zrobiliśmy tak .
Dolna część kolektora została pomalowana w czarny półmat, poniżej kilka wstępnych fotek
była była w kolorze nadwozia, na ten sezon będzie czarna. Ogólnie miało być pod maską chrom, polerka, trochę złota i świecących elementów na czarnym tle