Koła juz gotowe na sezon 2010 Tylko na aucie będą założone jakoś pod koniec tygodnia bo koleś który robił mi dystanse na przód , zamiast 25mm zrobił mi 20 i śruby wystają o jakieś 4 mm . Może jutro to jakoś ogarne i zamontuje je na auto.
tak wyglądały zaraz po zakupie
później zakup opon
Aż w końcu efekt końcowy wygląda tak
[size=84][color=navy][b]Volkswagen Klub Polska #822#[/b][/color][/size]
Noo jedyne słuszne koło Czekam aż wrzucisz na varianta i uda się w sezonie zrobić jakąś sesyjke, VariantoSedano Jest super, ale na 215/35 jakoś to lepiej się rozciągnęło, ale wiadomo autem musisz czasem wjechać gdzieś i nie może być strasznego hardcoru. Jest super a jak wrzucisz je na auto będzie jeszcze lepiej. Pozdrawiam
sam myslalem nad tym kolem na ten sezon ale dopiero musze przelozyc na przyszly sezon ale kolo jest dobre szczegolnie na czarnym aucie ciekawie by wygladaly czarne srodki przednich lamp i te chrom elementy mi nie podchodza
Dziś założyłem koła i na szybko fonem strzeliłem fotki , hmmm na tyle dystans jest 30 mm ET felgi jest 48 co daje nam ET 18 i powiem wam ze tak jeszcze z 5 mm bym dodał na tył przodem sie nie sugerujcie bo na razie dystans to 20 mm docelowo ma być 25 mm i tak juz zostanie . NO i do wszystkich auto wygląda jak KOZA ale niestety nie zostanie mocno zglebowane bo muszę nim jeździć codziennie do pracy po różnych drogach chociaż :-> z przodem muszę coś zrobić
Przód
Tył
[size=84][color=navy][b]Volkswagen Klub Polska #822#[/b][/color][/size]