[golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style - ZAKOŃCZONY !
Moderator: G0 Karcio
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
mały up auto żyje, jeździ i ma się dobrze dużo czasu upłynęło i nie wiem o czym napisać...
gwint ogarnięty w końcu, to chyba najważniejsze auto stało bez amortyzatora 5 dni i odpoczywało próby w imadle nie przyniosły ŻADNEGO efektu... nafta, podgrzewanie, wszytko to jedno wielkie nic! w życie wszedł plan ostateczny, co się okazało bardzo dobrym wyborem rysunek techniczny i dorobienie nowej nakrętki została utoczona z mosiądzu, mam nadzieję że zda egzamin stara już była tak styrana że... szlifierka, młotek, przecinak i usunąłem starą nakrętkę, pod którą było utlenione aluminium i zerwane dwa ząbki gwintu... za cholerę bym tego nie odkręcił! używałem nawet takiej siły że klucz imbusowy o średnicy 1cm giął się jak cieniutki drucik tak więc wczoraj po pracy wszytko poskładałem i dzisiaj rano wyregulowałem gwinciora przód skręciłem tak że zostało 1cm gwintu więc myśle nie jest najgorzej tył... dystanse 20mm na samochodzie i póki co jakiejś rewelacyjnej gleby z tyłu nie ma i raczej nie będzie bo na trasie do pracy są ze 2-3 hopki na których mi przyciera jak tak jechałem sobie ze 140 km/h, więc po prostu trzeba ostrożnie z oponami żeby nie pociąć fotki? będą później jeśli się deszcz nie rozpada
ocenicie sami jak wyszło
gwint ogarnięty w końcu, to chyba najważniejsze auto stało bez amortyzatora 5 dni i odpoczywało próby w imadle nie przyniosły ŻADNEGO efektu... nafta, podgrzewanie, wszytko to jedno wielkie nic! w życie wszedł plan ostateczny, co się okazało bardzo dobrym wyborem rysunek techniczny i dorobienie nowej nakrętki została utoczona z mosiądzu, mam nadzieję że zda egzamin stara już była tak styrana że... szlifierka, młotek, przecinak i usunąłem starą nakrętkę, pod którą było utlenione aluminium i zerwane dwa ząbki gwintu... za cholerę bym tego nie odkręcił! używałem nawet takiej siły że klucz imbusowy o średnicy 1cm giął się jak cieniutki drucik tak więc wczoraj po pracy wszytko poskładałem i dzisiaj rano wyregulowałem gwinciora przód skręciłem tak że zostało 1cm gwintu więc myśle nie jest najgorzej tył... dystanse 20mm na samochodzie i póki co jakiejś rewelacyjnej gleby z tyłu nie ma i raczej nie będzie bo na trasie do pracy są ze 2-3 hopki na których mi przyciera jak tak jechałem sobie ze 140 km/h, więc po prostu trzeba ostrożnie z oponami żeby nie pociąć fotki? będą później jeśli się deszcz nie rozpada
ocenicie sami jak wyszło
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
www.vagradom.pl
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
wiedziałem że zapomniałem czegoś z garażu miałem wziąć na starą nakrętkę, zrobić fotkę i wkleić jak wyglądała ale trudno poniżej obiecane po południu foty bez bry, bo zbierało się na deszcz
oceńcie sami jak wyszło.... moim zdaniem, chyba da się jeździć bez wstydu
oceńcie sami jak wyszło.... moim zdaniem, chyba da się jeździć bez wstydu
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
no czerwona felga robi robote
super czarnuch sie prezentuje
super czarnuch sie prezentuje
Bora USA V6 4MOTION
viewtopic.php?f=89&t=431246
SPRZEDAM
PODKŁADKI PODNOSZĄCE SILNIK --> http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=119&t=565847
ZAWORY ELEKTROMAGNETYCZNE AIR RIDE -->http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=119&t=574603
viewtopic.php?f=89&t=431246
SPRZEDAM
PODKŁADKI PODNOSZĄCE SILNIK --> http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=119&t=565847
ZAWORY ELEKTROMAGNETYCZNE AIR RIDE -->http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=119&t=574603
eee?? a co to za różnica deszcz czy śnieg, czy słońce?? bo nie rozumiem??POOREK pisze:bez bry, bo zbierało się na deszcz
moja bra u mnie jak jeździ to bez różnicy pogoda, jak u kumpla jeździła to cały rok nie była ściągana i nie widział nikt w tym problemu - dalej wygląda jak nowa, a z maską nic się nie stało...